woensdag 12 december 2012

Swatch&Review: Teeez, Free 08 (&Dupes)

Vandaag laat ik jullie een mooi lakje zien van het merk Teeez dat wellicht bekend is onder jullie. Teeez is een merk dat niet overal verkrijgbaar is, maar dat zeker de moeite waard is om te laten zien aan jullie, Het lakje dat ik ga laten zien hebben jullie al eens voorbij zien komen in deze nail art tutorial is een prachtig mooi groen lakje voor de Kerst! Kijken jullie mee?
Teeez (cosmetics) is een merk dat verkrijgbaar is in winkels als Etos en DA. Dit lakje heb ik een tijd geleden gekocht in de DA voor de helft van de prijs €2,50. Het merk is best betaalbaar en komt met een grote hoeveelheid. Dit lakje bevat 10ml. Verder in dit artikel zal ik meer vertellen over dit mooie lakje.

Teeez (Cosmetics: Free 08
Teeez lakjes vind ik er altijd erg leuk uit zien! Ze stralen iets aparts uit en dat vind ik wel erg leuk. Volgens mij is de normale prijs van Teeez €4,95 per lakje maar dat durf ik niet met alle zekerheid te zeggen. Echter had ik dit lakje voor €2,50 gekocht. Het is een mooi groen lakje met zilveren mini glittertjes en perfect voor bijvoorbeeld een Kerst Nail Art! Verder doet het me wel een beetje denken aan de Catrice nagellakjes qua vorm van het flesje.
De dekking van het lakje is werkelijk waardeloos. Zoals jullie kunnen zien op de foto's zie je dat het helemaal niet goed dekt. Het laat zichtbare strepen op de nagels en ik was er ook niet tevreden mee!  Na een tweede resultaat vond ik het er nog steeds waardeloos uitzien en besloot ik dus nog maar een derde laag aan te brengen.
Na het aan brengen van maar liefst DRIE laagjes kreeg ik dit resultaat. Het is een prachtig donkergroen lakje met de zilveren mini gliters erin. Uiteindelijk krijg je wel het resultaat wat er in het lakje zit, maar als ik dit lakje het gekocht met de oorspronkelijke prijs, had ik dit nooit gekocht! Jammer, want het lakje is uiteindelijk wel erg apart en origineel. Zoveel van dit soort kleurtjes heb ik nog niet voorbij zien komen. Wat ik overigens wel een enorme pluspunt vind is de droogtijd van dit lakje. Het is per laag binnen enkele minuten goed droog!

Facts:
Merk: Teeez (Cosmetics)
Naam: 08, Free
Inhoud: 10ml
Prijs: €2,50 (niet de originele prijs)
Verkrijgbaar bij: o.a. DA
Dekking: 3 lagen
Droogtijd: Voor alle drie de lagen bij elkaar heb ik ongeveer 10 minuten gewacht.
Makkelijk te verwijderen: ja
Makkelijk aan te brengen: nee
Glitter/Gloss/Matt: Glossy met mini zilveren glitters


Lakjes die erop lijken
Tegenwoordig beginnen veel lakjes op elkaar te lijken en willen mensen graag de goedkoopste versie hiervan kopen. Vandaar ook dat ik naar vergelijkbare lakjes voor jullie heb gezocht!
Van links naar rechts en van boven naar beneden:
Sally Hansen: Project Runway (Prijs: $4.95, inhoud: 13,3ml, bron: klik)
China Glaze: Remembers to Breathe (Prijs: €5.95, inhoud: 14ml, bron: klik)
China Glaze: Emerald Green (Prijs: €5.95, inhoud: 14ml, bron: klik)Er zijn niet erg veel Dupes van dit lakje! Het is gewoon een erg origineel en mooi lakje. Ik weet alleen niet of dit lakje nog verkrijgbaar is. Wat vinden jullie van dit lakje? Zijn jullie bekend met het merk? Ook ben ik erg benieuwd of jullie dezelfde ervaring mee hebben als dat ik heb!

3 opmerkingen:

 1. Het is een apart lakje en super mooi voor de feestdagen ..
  Maar ik ben nog niet bekend met dit merk.
  Is het over het algemeen een fijn werk of verschilt dit per kleur?

  xx Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook geswatched is echt super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen