woensdag 5 december 2012

Review: Max&More Nail Art Stamps -Part 2-

Vandaag laat ik jullie het tweede setje zien dat ik laatst bij de Action had gekocht. Mochten jullie het eerste deel gemist hebben, kijk dan gerust even op dit artikel. Ik ga dit keer niet alles bespreken, uiterlijk en gebruiksaanwijzingen spreken voor zich!
Vandaag dus deel twee van deze goed werkende nail art Stamping Plates! Ik heb er heel veel positieve dingen over gelezen en over één ding waren we het allemaal eens... Het kwastje van het nagellakje is gewoon weg verschrikkelijk. Achja, hij doet het verder prima! Ook nu heb ik gebruik gemaakt van twee lagen basislak Paris Memories B9110 en het witte lakje gebruikt dat in het doosje zat. Kijken jullie mee naar de resultaten?


Max Nail Stamps Kits
Om nogmaals even te laten zien hoe het eruit ziet. Per doosje kost het een euro per stuk! In dit setje zitten een Image Plate (twee daarvan zijn exacte dupes van Konad), een stempel, schraper, witte nagellak. Op de achterkant staat hoe je dit moet gebruiken. Vandaag laat ik jullie imageplate  M45 zien.

Imageplate: M45
Deze imageplate bevat, in tegenstelling tot de andere imageplate, zes verschillende afbeeldingen. Het eerste dat mij opvalt is dat ze erg groot zijn en ze voelen grof aan, nadat je de plastic folie verwijderd hebt. Wat ik echt een voordeel vind is het feit dat deze plastic folie een blauw achtige kleur heeft waardoor je dit niet snel zal vergeten. Ook vind ik het erg fijn dat het een ronde vorm heeft, deze zijn makkelijker op te bergen. M45 heeft zes verschillende patronen, allemaal in een soort 'French Manicure'-stijl. Ze zien er erg leuk uit, maar niet bepaald origineel en toch was ik erg benieuwd naar de kwaliteit voor die ene euro die ik ervoor betaald heb!

Resultaten
Wat een geweldige resultaten! Hoewel de dekking niet overal even egaal is, vind ik het echt supergoeie kwaliteit voor die ene euro die het kost. Action is op de goede weg als het gaat om Nail Art! 


Wat vinden jullie van deze Nail Art Kits? Het zijn leuke cadeautjes om te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst of een verjaardag.... zomaar is natuurlijk ook altijd leuk;).

3 opmerkingen:

 1. ik vind het er zeker niet slecht uit zien voor die prijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ik wil deze ook zeker aanschaffen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi De dekking die niet overal gelijk is ligt bij mij gelukkig niet aan de imageplates maar aan de lak ;D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen