vrijdag 21 december 2012

Update: mijn pols

Hallo lieve meiden,

Hier weer een update betreffende mijn pols. Gisteren heb ik mijn operatie gehad en voor zover het goed kan gaat het goed. Ik heb wel medicatie tegen de pijn, ben energieloos enn slaap veel. Het is dan ook pas een week geleden dat dit gebeurd is en ik en mijn lichaam moeten hier nog aan wennen. Uiteindelijk is het niet mijn pols geweest die gebroken is maar een bot er vlak onder. Gelukkkig zit ik nu iets tot onder mijn elleboog in het gips waardoor ik net even iets meer kan dan eerst.
De afgelopen week zijn er weinig artikeltjes online gekomen, maar nu ik mijn operatie achter de rug heb ben ik van plan meer te schrijven!
Volgende week is mijn verjaardag en ik ga eens kijken of ik een leuke winactie kan bedenken! En daarbij wil ik iedereen bedanken die afgelopen week mij sterkte e.d. gewenst heeft. Leuk is anders, maar wel een voordeel: ik word wel verwend met leuke cadeautjes (hahah en dan ben ik ook nog jarig), onder andere nagellakjes!

Ik hoop dus binnenkort weer wat te kunnen doen, typen met een hand is een beetje lastig (gelukkig niet onmogelijk) en kost veel tijd. Bedankt voor alle begrip!

Liefs, Sarah

4 opmerkingen:

 1. poor thing! wel fijn dat je nu wat meer kan gezien je gips!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat je nu weer iets meer met je gips kan! veel sterkte!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben ik blij dat je nu meer kunt nu je gips eromheen hebt.
  Hopelijk hoef je niet lang in het gips te blijven en dat je snel weer leuke dingen kunt doen.

  sterkte en beterschap
  xx

  BeantwoordenVerwijderen