zondag 16 december 2012

Mededeling: Pols gebroken

Hallo dames!

Zoals jullie de afgelopen paar dagen wel gemerkt hebben, heb ik weinig artikels geplaatst. Dit heeft er mee te maken dat ik afgelopen vrijdagavond (toen ik klaar was met stage) van mijn fiets werd geduwd door de wind en mijn pols de val brak. Deze is dan ook op verschillende plaatsen gebroken (mijn linkerpols). Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze van alles met me hebben gedaan.
Nu zit ik in tijdelijk gips dat tot boven mijn elleboog loopt. Jullie snappen (hoop ik) wel dat heel veel dingen lastig gaan. Ik doe de opleiding allround schoonheidsspecialiste en kan dus momenteel niet veel doen. Ook stage lopen gaat lastig en de kans dat ik een operatie moet ondergaan is zeer groot.
Dit betekent dat bloggen even onderaan mijn lijstje staat (wat ik ontzettend jammer vind, want veel dingen kan ik niet meer doen) en ik zal dan ook minder artikeltjes per week plaatsen. Nogmaals ik hoop dat jullie het begrijpen, maar bloggen lukt nu echt even niet!

Liefs, Sarah!

4 opmerkingen:

 1. omg :( ik hoop dat je snel weer aan de slag kan! beterschap met je pols <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat vervelend! En door van je fiets te vallen dan nog! Achja de meeste ongelukken gebeuren heel stom... Veel beterschap gewenst!
  ps: Misschien wil je meedoen met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah vervelend! beterschap met je pols.xx

  BeantwoordenVerwijderen