dinsdag 27 maart 2012

Preview: Julie G NEW nail polish line Pt2

Goed nieuws!!! Ik wil even met trots melden dat ik dan eindelijk mijn portfolio assessments heb gehaald!!!! woehoe. Het heeft voor veel stress gezorgd en weinig aandacht aan mijn blog, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Nu slechts mijn praktijkexamens (schoonheidspecialiste en pedicure).
Zo! Eindelijk part twee van deze geweldig nagellak collectie. Het heeft eventjes geduurd, maar hier is dan eindelijk deel 2 van de Julie G new nail polish line...
Het eerste bericht is hier te vinden.

Nr14: Passion
     
Passion is een van de weinige violet paarse kleurtjes uit de hele collectie, maar met deze mooie shimmer kan het kleurtje ook absoluut niet ontbreken en heeft het zeker een bijzondere toevoeging aan de hele collectie.

Nr15: 9 to 5
Bij de naam van dit kleurtje moest ik gelijk denken aan Dolly Parton en haar grote hit 9 to 5! Dit kleurtje heeft ze dan ook gebaseerd op hard werkende vrouwen die geen opvallende nagellak mogen dragen, maar toch een bijzonder kleurtje op hebben. Dit lakje heeft een bijzondere crème finish erover heen en behoort ook tot een van mijn favoriete van de collectie!

Nr16: Royal Rebel
    
Persoonlijk vind ik dit een kleurtje dat erg veel lijkt op Nr08, Dance In The Dark. Echter bevat dit kleurtje net iets meer shimmer met een violetkleurig tintje erdoor. Naar mijn mening is dit een van de wat minder mooie kleurtjes uit de collectie, het kleurtje lijkt al te veel op de andere kleurtjes.

Nr17: Pink Tiara
    
Glitterts en glitters en meer glitters! Welke vrouw houdt daar niet van? Ik in ieder geval wel en daarom bevalt mij dit kleurtje Pink Tiara wel. Julie G vindt dit zelf een van haar mooiste kleurtjes die ze heeft.

Nr18: Elegant Edge
    
Elegant? ja dat is dit mooie kleurtje zeker!  Samen met Pink Tiara denk ik dat dit een heel mooi effect zou geven op je nagels.

Nr19: Butterflies&Rosebuds
    
Geweldig kleurtje is Butterflies&Rosebuds nietwaar? Maar na het zoveelste kleurtje dat hier op lijkt vind ik het niet echt spectaculair meer.

Nr20: Kickin' It
    
Toen ik dit kleurtje zag wist ik gewoon dat ik deze moest en zou kopen! Dit kleurtje is ontworpen door Jesse himself! 'Electric Blue' noemt Julie G dit kleurtje, geweldig toch? I'm Lovin' It:)

Nr21: Gelato In Venice
    
Dit kleurtje is geïnspireerd door Venetië (zoals de naam eigenlijk al  zegt). Ze heeft daar een tijd gestudeerd en moest en zou daarom dit vrolijke frisse lentekleurtje in haar collectie hebben.

Nr22: Peep Toe Pumps
    
'The perfect pedicure top colour, can you imagine when you're wearing peep toe pumps and wearing this?' Sure we can!!! Geweldig kleurtje net als de bijpassende schoenen...

Nr23: My Private Palace
    
Dé perecte shimmer topcoat.... super mooi toch? Met dit diamantkleurige laagje over je nagels maakt je Nail Art helemaal compleet!

Nr24: Metallic Heels
    
Voor de meiden die het nog niet wisten. Julie G is een echte meid als het gaat om schoenen. Ze heeft er zoveel! Het is daarom ook niet verbazingwekkend dat ze haar nagellak hier ook naar vernoemd heeft! Desalniettemin een super mooi en elegant kleurtje;).

Nr25: Fierce & Fab
    
Fierce & Fab, dat is Julie G zeker! Dit kleurtje past dan ook ge-wel-dig bij haar en springt dan boven alle andere kleurtjes uit!!!!


Met dit laatste kleurtje sluit ik het tweede deel mee af! Welke kleurtjes vinden jullie mooi/minder mooi? Wat vinden jullie uberhaupt van Julie G????? Ik vind haar echt een super leuke meid!! En, wat vinden jullie van deze twee blogs???

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het er schattig uitzien!!
  Vooral die paarse vind ik leuk :)
  Gefeliciteerd nog Sarah!
  LIefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er echt helemaal weg van!!!
   Thanks!!!:) Ben super blijxD

   Verwijderen