donderdag 29 maart 2012

In the spotlights: Chrissy's Nail Art

In the spotlight is een nieuwe reeks artikelen met daarin een Nail Art liefhebber die haar passie toont en een blog schrijft. In dit artikel zet ik ze in 'The Spotlight' omdat ze voor mij een reden hebben om een plekje te verdienen! Je hoeft niet super goed, super creatief te zijn om hierin te komen. Zolang je origineel bent en afwisselend! Ook in dit artikel komen? Stuur dan een bericht naar: myfantasticnails@gmail.com en laat weten waarom jij een plekje verdient in dit artikel+foto's van jouw creatie+een link van jouw blog!

Chrissy's Nail Art, misschien heb je wel al van haar gehoord en misschien ook niet. Ze heeft een enorme diversiteit aan Nail Art en valt speciaal op door haar gedetailleerde werk! Ook geeft ze enkele tips and trics voor het verzorgen van nagels.... handig toch? Ik ben vooral weg van haar Nail Art, omdat haar foto's zo onwijs goed zijn!!! Ook vertelt ze kort maar krachtig hoe je de creaties fabriceert... Super vind ik dat natuurlijk!
Hieronder enkele foto's van haar blog:

    
        
        
   
        

Super schattig toch? Zeker een plaatsje waard in 'The Spotlights'!!

3 opmerkingen:

 1. Ah wat ontzettend lief, echt super leuk om te zien.. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen dank!! Ik vind je nail art echt auper en dat moet gewoon iedereen weten!!! Jij verdient net ald Cutepolish, Meliney en MySimpleLittlePleasures om bekend te zijn.... Waar dan ook;)

   Verwijderen
 2. Echt een leuke blog!
  xx

  P.S. Chrissy heeft nu ook een fantastische blog!
  http://marrymynails.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen