maandag 22 oktober 2012

Shoplog: Ebay, Action en meer

Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden dat ik een artikel geplaatst heb. In de weekenden heb ik hier gewoonweg erg weinig tijd voor. Ik ben dan ook iemand die meerdere artikelen per dag schrijf zodat ik een paar dagen vooruit kan werken. Ik hoop dat jullie het mij vergeven dat ik al een paar dagen lang niks geplaatst heb, maar ik heb een aantal leuke artikeltjes die hier op jullie staan te wachten. Zoals een aantal reviews, hot or not artikelen en veel meer! Voor nu heb ik een leuke kleine shoplog voor jullie. Producten die ik de laatste tijd gekocht heb!


Overview producten
Dit zijn de producten die ik laatst gekocht had en binnen heb gekregen. Een aantal daarvan stonden op mijn wishlist, een aantal ook niet. Ik zal ze stuk voor stuk aan jullie laten zien en vertellen waarom ik ze gekocht heb!


Essence: Class of 2013, School's Out Forever
Deze laatste Trend Editie van Essence stond al een tijdje op mijn wishlist echter toen deze collectie in de winkel lag, was ik er zo teleurgesteld over dat ik uiteindelijk alleen thuis ben gekomen met het bovenstaande lakje. Dit vond ik namelijk een lakje waarvan ik het nog niet eerder had gekocht. Daarnaast had ik er hele mooie foto's van gezien en ook had ik er positieve dingen over gehoord! Ik heb een kleine Sneek Peak voor jullie gemaakt en ik ben er erg tevreden over.... Dit lakje kost op het moment €1,89 dacht ik uit mijn hoofd te weten en is tijdelijk verkijgbaar bij de Kruidvat.\

Ebay: 2x verfpalettes
Wie mij nu al een tijdje volgt weet inmiddels dat ik groot fan ben van de Ebay! Ik koop er alles wat met nail art te maken heeft. Soms moet je echter wel een aantal weken wachten totdat het geleverd is, maar als het er dan is dan ben ik altijd erg blij! Deze verf palettes stonden al een tijdje op mijn wishlist, echter had ik deze niet bij mijn update gezet omdat ik dit al had gekocht. Nu moest ik nog wachten op de levering!
Ik vind ze erg handig om te gebruiken voor bijvoorbeeld one-stroke nail art! Ik zal eens kijken of ik hier binnenkort een review over kan schrijven. Verder vind ik het wel erg jammer dat het een gele doorzichtige kleur heeft! Achja ik heb er twee gekocht voor nog $0,99 en dat is natuurlijk super goedkoop! (omgerekend is dit ongeveer €0,90). Deze palettes kan je hier kopen zonder verzendkosten!

Ebay: Blue Rhinestones
Naast de bovenstaande bestelling heb ik ook nog dit schattige setje rhinestones gekocht. Ik heb al tientallen van deze dingen, maar blijf ze gewoon kopen omdat ik ze veel gebruik! Deze kleur sprak me erg aan op de foto en ook omdat het in verschillende maten was en vrij goedkoop ($0,89. Dit is ongeveer €0,77).  Ik heb ze gelijk even voor jullie getest zodat jullie ze goed kunnen zien! Ik ben er dik tevreden mee! Deze heb ik hier gekocht.

So Low Store: Oogjes Assortiment
Als laaste heb ik deze oogjes gekocht. Nu is het niet de bedoeling dat dit gebruikt wordt voor een casual nail art of iets dergelijks, nee deze heb ik speciaal gekocht voor gelegenheden zoals Halloween! Ik was er al een tijdje naar op zoek en ik heb ze dan ook gekocht op Zuidplein (Rotterdam) in de So Low Store. Hier heb ik ze gekocht voor €0,59! Deze moet je natuurlijk wel met nagellijm plakken. Met Topcoat werkt dit niet!


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden! Binnenkort kunnen jullie de Reviews verwachten van het merk NNail! Ik wil natuurlijk wel dat deze goed zijn;) Dus dat heeft even tijd nodig. Wat is zijn jouw laatste aanwinsten geweest? 


6 opmerkingen:

  1. Leuke dingetjes :)
    Ik vind dat je een leuke blog hebt. En ik follow je, follow je terug?

    xxSophie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik vind jouw blog ook erg leuk;) Ik volg je zeker!!

      Verwijderen
  2. Leuk geshopt!
    Die oogjes zijn perfect voor een gave mummi nail art :D
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he! Ik heb al verschillende leuke Nail Arts daarmee gezien en vond dat ik ze daarom móest hebben! Onder andere deze tutorial had ik gezien: http://www.youtube.com/watch?v=VJNdZsrnbrM&feature=plcp
      :)

      Verwijderen