zondag 14 oktober 2012

Nail art op Weheartit: 2

Aangezien ik het vrij druk heb de laatste tijd, is het voor mij niet mogelijk om iedere dag artikeltjes te plaatsen, daarom duurde het weer een tijdje voordat er een nieuw artikel kwam! Dit keer een deel twee van deze reeks artikelen. Lees verder voor meer informatie
Weheartit is een website waar je leuke plaatjes kan vinden over van alles en nog wat om inspiratie op te doen. Vind je een leuk plaatje? Dan kan je deze 'hearten' en delen op de website. Het is echt een leuke website om inspiratie op te doen over van alles, maar dan ook echt van alles en dus ook nail art! Eens in de zoveel tijd laat ik jullie mijn pas ontdekte creaties zien op Weheartit zodat jullie misschien wel geïnspireerd er door raken.

1) Galaxy Nails
Hoe super gaaf zijn deze Galaxy Nails? Ik vind ze echt geweldig en eenvoudig zijn ze ook te maken: Breng op vier nagels een witte of nude nagellak naar keuze aan en laat dit drogen. Met een sponsje breng je vervolgens de galaxy kleuren aan en ook dit laat je drogen. Ondertussen doe je op je accent-nagel een glitterlakje en als je hierop wacht om te drogen voor een tweede laag, zet je met je doting tool witte stipjes op je nagels en dat is het! 

2) Stary Nails
Toen ik deze zag, wist ik gewoon dat ik het moest hearten! Hij is zooo gaaf gedaan en kost eigenlijk niet veel tijd om te doen. Je begint met het aanbrengen van een twee laagjes witte lak op alle vingers. Vervolgens pakje een goudkleurige glitterlak en lakje daar twee nagels mee. Ook maak je een groot en klein sterretje op de duimnagel. Vervolgens ga je met plakband/tape aan de slag en maak je allerlei ongelijke banen, en dit plak je weer op de nagels. Als dit erop zit breng je roze nagellak aan. Als je het hebt laten drogen haal je dit er weer af en breng je aan de randjes mooie goudkleurige nagellak aan met behulp van bijvoorbeeld stripers! Super mooi al zeg ik het zelf;).

3) Kiss My Lips Nails
Hahaha hoe grappig zijn deze nagels? ZE zijn niet erg mooi ofzo, maar ik vond ze zoooo leuk om te laten zien! Wat heb je nodig? Rode nagellak, Zwart en wit, daarnaast nog glitter lak (rood), dotting tool en een dun penseeltje. Met de rode glitterlak bedek je de tips van je nagels, allemaal behalve je ringvinger en je duim, vervolgens vul je hier ook het halve maantje mee. Als basiskleur kan je overigens een nud-lakje gebruiken. Vervolgens maak je aan de bovenkant het haar met een penseeltej en aan de onderkant lippen in hartvorm, op de duim doe je natuurlijk de onderkant van de lippen;). Om het helemaal af te maken zet je een witte zwarte stip met een dotting tool, gevolgd door een witte stip als oog. Met weer een dun penseeltje maak je rechte lijn en drie lange lijnen eronder als knippend oog!

4) Panda Nails
Deze nail art zal jullie ongetwijfeld bekend voorkomen. Dit is namelijk een techniek die erg vaak veel voorkomt en vrij eenvoudig te maken is. Je hebt namelijk maar twee kleuren nagellak nodig, zwart en wit. Je begint met het maken van een witte cirkel tot halverwege de nagel. Vervolgens pak je een dotting tool en zet je een kleine stip onderaan in het midden, vervolgens twee grotere stippen in het midden van het gezicht op ooghoogte en als laatste nog grotere stippen bovenaan. Daar waar de ogen komen zet je nog twee witte stippen op de plek war jij wil en een kleine witte streep op de neus en je hebt je eigen panda nagels.

5) Sailor Nails
Heb je ook altijd al je rode nagellak willen combineren met een leuke nail art? Dan is deze misschien wat voor jou! Doe op je duim, pink en je wijsvinger twee laagjes rood naar keuze. Vervolgens doe je op je middelvinger en ringvinger twee laagjes witte nagellak. Op je middelvinger doe je twee laagjes glitterlak naar keuze en je ringvinger gelakt met twee lagen witte lak. Als alles droog is maak je op de witte lak allemaal gelijke blauwe strepen en ook deze laat je goed drogen, waarschijnlijk heb je hier twee lagen voor nodig om het geheel te laten dekken. Als laatste maak je nog met rode lak een mooi hartje in het midden. Het is belangrijk dat je de nagellak goed lat drogen.

6) Honey Bee Nails
Zoeeeeem Zoeeeem zei de bij! Zijn deze nagels niet onwijs schattig? En het enige wat je ervoor hoeft te doen zijn twee laagjes gele nagellak, gevolgd door een paar zwarte gelijke strepen en op elke nagel even veel. Als laatste maak je een soort witte bloem gevolgd door een leuke gele fimo-smiley! Als je wil kan je natuurlijk ook een gele stip zetten en de smiley zelf tekenen;).

7) Pokeball Nails!
Toen ik wat jonger was keek altijd naar pokémon. Als ik uit school kwam was dit het eerste wat ik aanzette. Nu nog kijk er af en toe naar. Gewoon omdat het leuk blijft en het kan;) Hoe maak je deze super leuke nagels? Begin met twee laagjes witte nagellak op iedere nagel, vul de helft met twee laagjes rode nagellakk. Om het echt een pokeball gevoel te maken maak je een zwarte lijn midden in de nagel gevolgd door een zwarte stip, gevolgd door een weer wat kleinere witte stip en je echte pokeball nagels zijn helemaal klaar!

8) Rainbow Glitter Nails
De zomer is dan misschien wel voorbij, maar dat betekent nog niet dat dit geldt voor de vrolijke zomerse nail arts! Het is heel erg simpel om te maken. Op elke nagel breng je een nude kleurtje als basislak, dit zorgt ervoor dat alle lakjes mooi naar voren komen. Vervolgens pak je alle kleuren van de regenboog er bij en begin je bij de nagelriem van licht, tot de nageluiteinde naar donker. Doe dit dan ook in drie tinten, dit ziet er het mooiste uit! Als laatste doe je er zilverkleurige lijnen over de grenzen heen en you'r ready to go!

9) Pink And White Flowers
Vind jij roze en wit een mooie combinatie? Dan denk ik dat dit wel wat voor jou is! Breng een laagje witte lak aan als tip. LAat  dit drogen en breng op alle nagels roze glitter lak. Dit doe je met een sponsje zodat je een mooi gradiënt effect krijgtr. Als laatste maak je met wit, paars en zwart swirls als roosjes en blaadjes. Ook zet je nog een paar witte stippen.

10) Comic Book Nail Art
Als laatste heb ik deze nail ar voor jullie. Een leuke comic book gerlateerde nail art. Wat moet je er voor doen? Op elke nagel een witte lak aanbrengen, gevolgd door zwarte lijnen zoals je op de bovenstaande foto ziet. Je kan kiezen of je dit aan de onderkant doet of bovenkant. De rest van de oppervlakte vul je met een kleurtje naar keuze. Als laatste zet je er nog woorden in als 'Boom' ' Pouw' en 'Zap' om het af te maken!


Persoonlijk raak ik altijd erg geïnspireerd door deze Nail Arts! Er staan zoveel leuke nail art ontwerpen op en iedere dag komen er steeds meer en meer bij. Ik ben benieuwd wat jullie van deze nail arts vinden!

1 opmerking: