maandag 15 oktober 2012

Stem op mij met de BBB Competitie!

Zoals jullie allemaal wel kunnen zien aan mijn blog heb ik een leuke widget geplaatst van de BBB Community! Ik ben een echte addict en het heeft me enorm geholpen! Zo heb ik meer bezoekers gekregen, is het aantal views hoger geworden per artikel, heb ik mijn blog veranderd en noem het maar op.
Eens in de zoveel tijd is er een wedstrijd op het forum in een bepaal teken en dit keer is het geïnspireerd door BBB itself! Lees verder voor meer
Het ontwerp voor de competitie moest gebaseerd zijn op deze website. Ik heb gekozen om gebruik te maken van de kleuren en hier een mooi bloemetje van te maken. Nu is het wel zo dat ik hier niet veel tijd voor heb gebruikt en een vrij eenvoudig ontwerp heb gemaakt. Zie de foto hieronder.


Dit is dus uiteindelijk mijn ontwerp, ik ben er zelf erg tevreden over. Tot nu toe sta ik tweede, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg om eerste te worden! Zeker niet als je kijkt naar de aantal stemmen die ik heb ontvangen. Ik zou het leuk vinden als jullie voor mij zouden stemmen (ik sta onder de naam Sarah, ja zo heet ik toch echt hihi) en hopelijk win ik dan! Stemmen kan je hier doen tot nog een onbekende datum. 

Wat vinden jullie van mijn ontwerp? :) Hebben jullie zelf ook al eens mee gedaan aan deze competities? Ik ben benieuwd!

2 opmerkingen: