woensdag 31 oktober 2012

Review: MAX Magnetics

Action, wat een geweldige winkel vind ik dit. Alles lekker goedkoop en toch voor een redelijke kwaliteit. Je kan er van alles vinden en zo ook beauty producten. In het begin wist ik niet zo goed wat ik van dit merk zou moeten vinden, maar nu ben ik er echt verslaafd aan en kan ik niet zonder! Regelmatig hebben ze de leukste producten voor een redelijk goedkope prijs. Zo hebben ze op het moment de Magnetics in hun schappen liggen.
Deze Magnetics zijn in vele combinaties verkrijgbaar, maar slechts twee magneetjes. Eentje met een sterretje en eentje met strepen. Ik laat jullie de swatches zien van de lakjes die ik in huis heb (inmiddels zijn het er alweer meer geworden dan jullie konden zien in mijn shoplog, haha) en laat ik zowel het sterretje als de strepen zien. Daarnaast zal ik gelijk vertellen wat ik ervan vind, hoe je het beste er mee om kan gaan etc.

Max: Magnetics
Dit zijn dus alle lakjes die ik aan jullie ga laten zien. Het zijn er vrij veel, per pakje zitten namelijk twee lakjes en ik heb totaal vier pakjes gekocht. Ik heb expres met een lichtflits gedaan zodat jullie de kleurtjes beter kunnen zien. Een van de eerste dingen die mij gelijk opviel was het leuke uiterlijk van deze schattige potjes. Ze ogen niet goedkoop (in tegenstelling tot de gewone lakjes) en zien er ontzettend leuk uit. Daarnaast viel het mij ook op dat ze de hoeveelheid milliliter erin zit. In dit geval zit er acht milliliter in per potje. Verder is het mij ook opgevallen dat de verdere gegevens op de verpakkingsmateriaal staat. 
Als je op de afbeeldingen klikt dan kan je de gebruiksaanwijzing lezen en de ingrediënten. Voordat je de nagellak aanbrengt is het belangrijk om de potjes te schudden. Hierdoor wordt de magnetische poeder geactiveerd. Vervolgens breng je de nagellak aan en houd je de magneet 10 seconden 2 mm boven de nog natte nagellak zonder topcoat te gebruiken. Er staat dat je kan aflakken met topcoat, dit heb ik al uitgeprobeerd maar het resultaat vind ik persoonlijk niet echt mooi met een topcoat. Ook staat er een kleine waarschuwing bij dat je dit niet mag gebruiken bij kinderen onder de zes jaar en moet stoppen met gebruik bij allergische reacties (die ik overigens nooit heb gehad tot nu toe). Als je benieuwd bent naar de swatches kan je verder lezen. 
(afbeelding magneetjes)
Bij alle setjes zit een magneetje. Dit is of in een stervorm of eentje met strepen.


1): Groen
Ik denk dat ik toch wel kan zeggen dat ik dit veruit het mooiste lakje vind. Dit is donkergroen van kleur, maar is een van de lichste kleuren van allemaal. Wat ik erg jammer vind is het feit dat ik niet eens de mooiste kwaliteit te pakken kreeg op de foto's. Ik vond het effect van deze lakjes wel iets holographics hebben. Na het aanbrengen van de nagellak houd je de magneet er tien seconden boven en bovenstaande resultaat krijg je dan echt! Ik ben er echt heel blij mee.

2): Goud
Samen met het groene lakje was dit een setje. Ook was dit het setje wat voor mij het meeste opviel. De kleuren vind ik erg mooi en de kwaliteit is gewoonweg het beste. Het brengt makkelijk aan en droogt snel. Echter zie je wel dat tijdens het aanbrengen van de magneet en het opdrogen van het resultaat dat er nog wat kleur verschil ontstaat. Laat dit even drogen zodat je weet wat het resultaat is. Bij deze zie je het sterretje het beste.

3): Lichtblauw
Hoewel dit lakje in eerste instantie niet lichtblauw is. Is het lakje dat hieronder komt nog net iets donkerder van kleur. Dit is vrijwel niet te zien en dat vind ik ook erg jammer. Ik wilde dit setje enkel hebben omdat ik nog niet een blauw magnetic had! Toch vind ik dit bovenstaande kleurtje erg mooi en werkt het lakje zeker goed. Vooral het sterretje vind ik super goed lukken op deze lak.

4): Donkerblauw
Hoewel het in eerste instantie lijkt alsof de lakjes hetzelfde zijn in de potjes, zijn ze net iets anders als je dit lakt. Persoonlijk vind ik bij deze donkere kleur de strepen mooier dan het sterretje. Wat ik heel erg opvallend vind is het feit dat de lichte kleuren beter worden gepakt door het sterretje dan de donkere kleuren. Dit is namelijk een van de wat donkere kleuren en ik merk gelijk dat het minder mooi is! Dit lakje vind ik overigens ook echt prachtig als gewoon lakje.

5): Paars
Ik weet niet zo goed wat ik van dit lakje moet vinden. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Aan de ene kant vind ik hem super mooi, echt een vampy lakje en ziet het er gewoon erg mooi uit. Echter als ik het aanbreng is dit gewoon vreselijk! Het is dik en het lijkt alsof er grove glitters inzitten die je vervolgens niet terug ziet op je nagels. Daarnaast heeft dit lakje eerst een goede basislaag nodig om volledig te dekken. Tja, beetje jammer!

6): Brons
Persoonlijk vind ik dit lakje in het potje erg lijken op het goudkleurige lakje dat je hierboven al zag staan. Echter is deze eerder brons dan goud als je hem aanbrengt op je nagels en is het lakje totaal anders dan ik had verwacht. Ook de kwaliteit van dit lakje vind ik super! Het is echt een heel erg mooi lakje en behoort zeker tot mijn favorieten van deze serie. Het gaat samen met het paarse lakje en qua setje vind ik dit naast het eerste setje het leukste setje dat kan kopen. De kleuren lijken namelijk niet al te veel op elkaar! Ik ben trouwens echt heel erg blij met dit kleurtje. Het resultaat is werkelijk veel mooier dan dat je op de foto kan zien! Dit lakje werkt overigens niet heel erg fijn, het is moeilijk te verwijderen namelijk.

7): Lichtbruin/koper
Dit prachtige lakje is echt een mooi aanvulling op mijn collectie. Niet als magnetic, maar als gewoon lakje. Persoonlijk vind ik dit kleurtje niet heel erg geschikt als magnetic lakje, daar is het eigenlijk net iets te licht voor waardoor de magneet niet goed zijn werk kan doen,. 


8): Donkerbruin/Koper
Als laatste hebben we dit lakje. Dit lakje vind ik eigenlijk een beetje een vies kleurtje. Het is niet echt een kleurtje dat je gauw in mijn stash tegen zal komen. De magneetjes werken daarentegen weer wel goed en dit lakje is verkrijgbaar samen met bovenstaande lak.

Facts:
Merk: MAX (Cosmetics)
Naam: Magnetics
Inhoud: 8ml
Prijs: €1,45 per twee stuks en magneet
Verkrijgbaar bij: Action
Dekking: Eerst een gewone laag aanbrengen en bij de tweede laag de magneet. Dan is deze geheel dekkend.
Droogtijd: De eerste laag binnen enkele minuten, de tweede wat dikkere laag ongeveer vijf-tien minuten.
Makkelijk te verwijderen: Het ene lakje wel, het andere lakje niet.
Makkelijk aan te brengen: Ja, de applicator is vrij breed waardoor de nagel in twee banen gelakt is. Het is een meeverende applicator.
Glitter/Gloss/Matt: Magnetic met glitters.Mijn ervaring met deze lakjes: Ik raad aan bij deze lakjes eerst een basislaagje aan te brengen zoals je dit met normale lak doet. Vervolgens doe je er een tweede laag over en dan houd je het magneetje er zo dicht mogelijk op. Op deze manier krijg je het beste resultaat. Ook is het belangrijk om te letten dat je goed moet schudden. Hoe beter je schudt hoe beter de magnetische poeder werkt en hoe mooier je resultaat wordt. Wat ik overigens een mega pluspunt vind aan de magneetjes is dat ze inclusief de nagellak zijn, ze hebben een soort steeltje wat je kan vasthouden en een steunpunt voor je vinger. Daarnaast vind ik de resultaten erg goed!
Wat is jullie ervaring met MAX? Wat vinden jullie van deze lakjes en zouden jullie deze zelf halen?

4 opmerkingen:

 1. Ik heb 4 pakketjes maar ik heb ze nog steeds niet kunnen proberen!
  aargh stomme school!
  ze zien er goed uit,.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg leuk! Ik vind je blog erg leuk en ben je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,volgens mij mis je nog een doosje.Ik heb namelijk een set uit donker rood en soort mahonie bruin.Ik heb hem niet zien staan tussen jouw lakjes.Ik heb ze nu op en echt ook prachtige kleurtjes.Wilde het eventjes melden...

  BeantwoordenVerwijderen