donderdag 18 oktober 2012

Het verhaal van Talia die vecht voor haar leven

Hallo meiden. Normaal gesproken plaats ik iedere dag wel iets over nagels, nagellak, nail art en noem het maar op. Velen vinden dit erg oppervlakkig (gewoonweg omdat ze er zelf geen verstand van hebben) en vinden het maar niks. Vandaag ga ik een artikel plaatsen dat mij heel erg greep en ik gewoon met jullie moést delen toen ik dit verhaal las en hoorde. Het gaat over het meisje Talia die dertien jaar is en vorig jaar te horen kreeg dat ze kanker heeft. Inmiddels heeft ze te horen gekregen dat ze twee vormen van kanker heeft. Talia uit haar verdriet in het maken van de prachtigste Make-Up tutorials.... klik verder om meer te lezen.
Talia Castellano is een naam die velen van jullie niet zullen kennen. Ze houdt net als iedere beautyblogger  van bloggen en tutorials maken. Met haar talent is ze zelfs het gezicht van Covergil geworden. Dit is natuurlijk de droom van ieder meisje... Al denk ik dat Talia's enige droom is, het overleven van haar TWEE soorten kanker waarvan er eentje pre-leukemie is (dit ontwikkelt zich uiteindelijk tot Leukemie en de kans op overleving is erg klein). De doktoren hebben zelfs voorspelt dat ze niet meer dan een jaar te leven heeft.

Talia vertelt over het slechte nieuws dat ze te horen heeft gekregen.


Toen ik dit artikel las en het bovenstaande filmpje bekeek, wist ik gewoon dat dit bijzonder en getalenteerde meisje een speciaal artikel van mij zou krijgen. Ik denk dat ik kan zeggen dat dit een van de meest bijzondere personen in de wereld is die ik 'ken'. Talia maakt al een tijdje prachtige tutorials. Ze ziet haar make-up als een soort pruik om te doen vergeten dat ze kanker heeft. Hier wordt ze gelukkig van! Dit kleine meisje heeft zoveel kracht in haar zitten dat ze sterker is dan menig persoon op deze aarde. Ik kan je garanderen dat, wanneer zij er niet is de wereld echt een gouden persoon minder heeft. Talia, ik wens je heel veel sterkte met alles en het succes van je blog! Wij gaan je talent, creativiteit en sprankeling zeker missen....


Enkele tutorials

Ik weet dat ze erg jong is en normaal gesproken vind ik het echt helemaal niks als je op deze leeftijd er al zo mee bezig bent. Met Talia is dit een uitzondering... Wat vinden jullie van haar?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind haar looks wel heftig
  Maar echt heel stoer dat ze zonder pruik op haar filmpjes staat!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind haar echt knap! Ik vind dat ze sowieso mooie looks heeft! Ik heb echt respect voor haar!

  Liefst, x
  PS: ik vlog je via GFC

  BeantwoordenVerwijderen