zondag 28 oktober 2012

Shoplog: Action, Kruidvat en meer+Wat kan je nog meer verwachten

In eerste instantie was het voor mij de bedoeling geweest om deze tweede shoplog bij de andere te voegen aangezien ik al wist dat ik dit ging kopen. Echter duurde het een tijdje voordat ik deze producten in bezit had waardoor ik toch besloten had om twee delen te maken. Daarbij had ik niet veel tijd om deze week veel artikelen te plaatsen en leek het mij gewoon leuker om twee kortere shoplogs te plaatsen in plaats van één lange! Lees verder voor meer.
Inmiddels weten jullie dat ik grote fan ben van de Actionlakjes, ze zijn goedkoop, hebben een goeie kwaliteit en zijn erg origineel. Zo nu en dan komen ze namelijk eens uit met een leuke collectie nieuwe lakjes. De vorige keer waren dit de stripers (die ik nog voor jullie zal reviewen) en nu hebben ze zelfs Magnetics! Deze lakjes gaan per twee kleurtjes en een magneetje voor €1,45! Super goedkoop, maar werken ze ook goed? Ik had er al op verschillende blogs wat over gelezen en vond dit wel de moeite waard om te kopen. Daarnaast heb ik nog een aantal andere producten gekocht die ik jullie ga laten zien! 


Overview Producten

Op bovenstaande afbeelding kunnen jullie zien wat ik in huis heb gehaald. Ik denk dat ik minder dan tien euro aan alles kwijt ben geweest! Best goedkoop als je ziet wat ik er totaal aan heb uitgegeven! Hieronder laat ik jullie zien waar ik wat gehaald heb.

Action: Nagellak
De Action begint echt mijn favoriete winkel te worden wat betreft nagellak. Ik denk echt dat Essence op moet gaan passen, voor ze het weten heeft MAX ook enorm veel liefhebbers! Ik had ze al een paar keer voorbij zien komen. De Magnetics van de Action. Er zijn vele soorten kleuren combinaties en ik heb deze meegenomen. Er waren ook kleurtjes die ik toch heel graag wilde hebben, maar er niet meer waren. Er zijn twee magneetjes (voor zover ik dit weet). Eentje met streepjes en eentje met een sterretje. Per setje krijg je twee lakjes en een magneetje! Dit setje kost €1,49 en is verkrijgbaar bij de Action. Ik heb gelijk even een aantal snapshots voor jullie gemaakt en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben.
Deze twee kleurtjes gaan samen met de strepen. Op de achterkant van de verpakking staat de beschrijving van de lakjes. Ik heb twee lagen aangebracht en bij de tweede laag de magneet er boven gehouden en binnen enkele seconde krijg daadwerkelijk dit resultaat! Bovenstaande kleurtjes zijn mijn favoriete kleurtjes. Het is jammer dat je de shimmers niet goed ziet op deze foto's, maar de lakjes zijn daadwerkelijk prachtig!
In eerste instantie lijkt het op deze foto's dat het sterretje mislukt eruit ziet, maar in werkelijkheid vind ik de kwaliteit beter! Ik ben er echt heel tevreden over en ik vind ze persoonlijk beter en makkelijker werken dan de Essence Magnetics! Hebben jullie deze al in huis?

Action: Opbergkastje
Dit schattige kleine opbergkastje had ik gekocht om mijn nail art dingetjes ergens anders op te bergen. De lades kan je van elkaar los maken en er meerdere tussen zetten. Dit kastje kan je bij de Action halen in meerdere kleuren en kost ongeveer €1,69. Hierin ga ik voortaan mijn nail art rhinestones, glitters, bloemetjes, stikkers en dergelijk in bewaren.

Kruidvat: Glitters
Ik houd van kerst die er aan komt! Dat betekent niet alleen gezelligheid, maar ook leuke prulletjes om te kopen. Vorig jaar rond kerst liep ik zo nu en dan de Kruidvat binnen vond ik altijd leuke dingen om te gebruiken bij nail art. Dit jaar hetzelfde, ik heb deze glitters gekocht en kosten bij de Kruidvat €1,49 en gaan per 10 buisjes glitters. Deze zijn iets grover dan normale glitters zoals je op de rechterfoto kan zien! Leuk om te hebben voor nail art.

Huang Hua: Glow In The Dark nagellak
In de plaats waar ik woon hebben ze een heel leuk Chinees winkeltje genaamd Huang Hua. Dit winkeltje verkoopt van alles en nog wat en zo ook make up en nagellak voor een goedkope prijs (soort vergelijkbaar met de action). Toen ik toevallig laatst naar binnen ging zag ik dat ze het assortiment van de nagellak haden verandert. Er was meer bij gekomen en ik zag deze Glow In The Dark nagellak. Er waren vijf kleurtjes en kosten per stuk €2,00. Ze zijn van het merk Wynie en ieder kleurtje heeft een andere kleur in het donker. Ik heb bovenstaande lakjes van mijn lieve zus gekregen (die ze zelf ook wilde hebben). Deze lakjes zijn een soort topcoat. Je brengt ze aan op je nagels en je ziet niets, je laadt ze op via een lamp en in een donkere ruimte zie meteen resultaat! Erg leuk.


Dit was mijn shoplog voor vandaag. Ik weet dat ik de laatste tijd in de weekenden erg weinig plaats. Ik loop vrijdag en zaterdag stage, hierdoor heb ik echt geen tijd om artikelen te plaatsen. Ik probeer zoveel mogelijk te schrijven doordeweeks, maar dat lukt ook nog niet altijd. Ik heb wel een leuk nieuwtje voor jullie. Ik ga proberen iedere week in een artikel te schrijven wat ik jullie de komende tijd ga laten zijn. Zo kan je het volgende van mij verwachten:
- De overige reviews van NNail
- Nail Arts
- Nail Polish Battles
- Swatches

Zo nu zijn jullie weer op de hoogte en ik hoop dat jullie het niet heel erg vinden. Ik ga proberen sowieso iedere week doordeweeks artikelen te plaatsen. Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je gekocht! ik volg je nu met bloglovin :)

    Misschien wil je meedoen met onze giveaway?
    http://www.curlsandbags.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk, die lakjes uit dat Chinees winkeltje zien er ook erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wouw die nagellakjes zien er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. schema-99@live.nl29 maart 2013 om 06:21

    Wil je de adres geven van die chineese winkel is het in oosterhouutt?? Xo sheimaa

    BeantwoordenVerwijderen