zaterdag 6 oktober 2012

My Wishlist: update

Het is weer tijd voor mijn wishlist! De  vorige keer konden jullie al genieten van al het leuke spul dat op mijn wishlist stond. Een aantal daarvan heb ik inmiddels weten te bemachtigen, echter zijn er ook weer aardig wat producten voorbijgekomen die ik op mijn wishlist wilde zetten. Vandaar dat ik het wel weer tijd vond voor een uopdate. Wisten jullie trouwens dat een wishlist echt helpt met het niet vergeten van het kopen van producten die je graag wil? Of als bijvoorbeeld een lijstje voor je verjaardag? Ideaal!

Vorige keer zag mijn wishlist er zo uit:
- NYC: Rock Muse Topcoat
- NYC: Full Metal Jacket
- Essence Colour Art Pigments
- Oh My Gosh: Electric Pink
- Bourjois: mini's
- Dior: 'Croco Crackle'
- Essence: LE Class of 2013
- Action: Max Stripers

Inmiddels hebben jullie al aardig wat producten voorbij zien gaan in mijn shoplogs. Dit zorgt ervoor dat mijn wishlist er als volgt uit ziet:
- NYC: Rock Muse Topcoat
- NYC: Full Metal Jacket
- Essence Colour Art Pigments
- Oh My Gosh: Electric Pink
- Bourjois: mini's
- Dior: 'Croco Crackle'
- Essence: LE Class of 2013
- Action: Max Stripers

Ik vind het heerlijk zo'n wishlist! Zo weet ik precies wat ik wel wil en niet wil als ik moet beslissen. Echter voor sommige producten heb ik gewoonweg geen geld en zullen deze toch een tijdje moeten wachten. Nu zijn jullie natuurlijk erg nieuwsgierig naar wat er nu allemaal op mijn wishlist staat. Schrik niet, want er is aardig wat bij gekomen!


Overzicht producten
Nageldroger: Aap
Zo heel af en toe vind ik het heerlijk om rond te snuffelen op Ebay. Is het niet om producten aan te schaffen, dan is het wel om te kijken of er iets nieuws is op de markt. Zo kwam ik dit schattige aapje tegen! Als je op de bananen drukt komt er uit de mond 'wind' en laat je nagels sneller drogen. Ik weet natuurlijk niet of dit echt super werkt, maar dit ziet er toch gewoon te schattig uit om laten liggen? Deze kan je op Ebay kopen voor slechts $3,45. Dit is ongeveer €3,00.

Nailsoakers: 10 stuks
Nailsoakers. Ik heb er al veel verschillende dingen over gehoord. De een vindt het fantastisch, echter de ander dramatisch om mee te werken. Nailsoakers zijn kleine ronde bakjes waar je nagellakremover instopt en vervolgens je nagellak enkele seconden inhoudt. In mum van tijd zou je nagellak verwijdert moeten zijn. Dit schijnt ideaal te zijn voor glitters! Deze zijn via Ebay te koop vanaf $2,32. Dit is ongeveer €2,00. Dat is dus slechts €0,20 per stuk. Lekker goedkoop dus.

Tony Moly: nailpolish
Toen ik laatst op het bekende bybeautybloggers-forum rondkeek. Zag ik een erg leuke post van een blog genaamd bigcitynails. Ik vond deze lak er zo apart uit zien en wilde deze ook meteen op mijn wishlist zetten. Dit is vrij dure nagellak, dus ook bij deze zal het een tijdje duren voordat ie eraf gaat! Wat vinden jullie van deze nagellak? Ook dit is via Ebay te koop vanaf $5,50. Dit is ongeveer €4,75.
Nail Art: Storage Box
Al een tijdje ben ik op zoek naar het opbergen van een leuke manier van Nail Art dingetjes. Deze storage box vond ik wel erg leuk. Hij kost overigens $4,99. Omgerekend kost dit ongeveer €3,80.

Best Glue Ever+Nailfoil
Jullie kennen vast wel de best nail art artiest ooit? Zeker als je mij een tijdje volgt weet je al dat ik echt enorme fan van haar ben! Dan heb ik het natuurlijk over niemand minder dan: RobinMoses! Als zij het over lijm heeft, tja dan ontkom je er gewoon niet aan dan dat dit de lijm 'Best Glue Ever' is. Ze heeft al talloze creaties mee gemaakt samen gecombineerd met plastic folie. Echter zijn beide producten vrij duur en voor mij lastig te verkrijgen. Misschien, ooit nog eens een keertje? De lijm kost overigens $7,49 (€6,50) en de folie is verkrijgbaar vanaf $25,00 omdat dit het minimumbedrag is dat je er aan uit moet besteden. Beide webwinkels staan bij de 'bronnen'.
                                      Bron                                           bron

Bourjois: Phyton Nagellak
Ik hoor jullie al denken. Alweer? Jaa inderdaad alweer! Hahaha ik ben echt verslaafd geraakt en de croco/phyton cracking effecten. Nu is die van Dior gewoonweg onbetaalbaar voor mij, maar deze is nog enigszins betaalbaar. Deze kost namelijk €8,65 en is verkrijgbaar bij ondere andere de Douglas en Ici Paris. Niet echt budget, maar daarom staat ie ook hier!

Elf: Golden Goddes
Ik heb inmiddels al aardig wat goudkleurige lakjes in mijn bezit. Neem maar eens een kijkje op deze pagina van mijn blog. Echter dit lakje vond ik toch wel mooi én betaalbaar om op mijn blog te zetten.


P2: Who Cares
P2 kennen jullie ongetwijfeld wel! Het is vergelijkbaar met merken als Essence en E.L.F.. Ook bij dit merk geld, een goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Ik ben er al een tijdje fan van, maar toen ik dit lakje zag wilde ik deze meteen hebben, maar dit merk is alleen in Duitsland verkrijgbaar en Duitsland is niet echt om de hoek voor mij (ik woon in de buurt van Rotterdam). Wat vinden jullie van dit lakje en het merk P2? Deze lakjes kosten De P2 lakjes zijn verkrijgbaar in de DM-winkels of in deze webshop vanaf minder dan €2,00.

Geur nagellak: van nagellak.nl
Ook altijd zo'n last van de enorme stank die van de nagellak vrij komt? Die enorme acetone geur die door je huis hen zwermt als je net je nagels gelakt hebt? Dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou! Geur nagellak. Niet meer die vervelende en irriterende stank, die overigens ook nog eens slecht voor je is, maar een heerlijk ruikende nagellak. Ik heb er al vaker over gehoord, maar het was een beetje naast me neer gevallen. Echter dit veranderde totdat ik op www.nagellak.nl keek en een leuke prijs tegenkwam voor deze lakjes. Als ik ze bestel heb, ga ik ze zeker voor jullie reviewen. Hebben jullie geurlakjes? Nu kosten ze €2,45 en normaal gesproken €4,95!

Mood nagellak: Claire's
De Claire's heeft altijd zulke leuke nagellakjes! Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit en de originaliteit! Ook was ik als klein kind gek op mood-ringen. Deze staan dan ook al echt een tijdje op mijn wishlist, maar ben ze nog niet tegen gekomen. Deze nagellak is te koop bij de Claire's of via Ebay vanaf $5,00 (zeg maar €3,65) per stuk!

Imageplate Holder/Map: DashicaBeauty&MarktPlaza
Al een tijdje probeer ik mijn stash op een leuke manier in te richten en kwam ik verschillende oplossingen tegen voor verschillende producten. Zo ben ik ook op zoek naar het inrichten van een leuke manier van mijn imageplate. Ik heb er twee gevonden, maar kan niet kiezen. Waar gaan jullie voor?
                                           bron                                              bron


Zo dit was dan weer mijn update! Ik weet dat er aardig wat producten op staan en ook niet bepaald goedkope producten, dit is puur om jullie te laten zien wat er nog meer in de markt is en het is gewoon leuk om te laten zien! Wat vinden jullie van deze update?

5 opmerkingen:

  1. Leuke wishlist! Super dat je al wat hebt kunnen bemachtigen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Danjewel! Ja he;) Geeft toch altijd een fijn gevoel als je iets kan bemachtigen wat je graag wil!

      Verwijderen
  2. Erg leuke wishlist!
    Vooral de geur nagellak en de mood nailpolish van Claires vind ik erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke wishlist!
    zo'n map/rek voor imageplates lijkt me erg handig!
    weet je waar ik zo eentje kan bestellen?
    liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb werkelijk waar geen idee waar je deze kan kopen, ik denk gewoon bij een HEMA ofzo bij de foto afdeling? Dat zou je even moeten rondvragen, ik had deze van een website vandaan gehaald van een meisje die dit had gekregen:P Meer informatie kon ik er ook niet uit halen;)

      Verwijderen