woensdag 31 juli 2013

Shoplog: Londen

Mijn zusje is enkele dagen naar London geweest en heeft een aantal mooie Beautyproducten (en nagellakjes) meegenomen. Ook een aantal voor mij en van haar mocht ik alle nagellakjes aan jullie laten zien. Ten slotte heb ik ook een deel mee betaald aan de nagellakjes en zijn ze daardoor ook van mij;). Ook heb ik nog één make-up product gekocht wat uit Londen komt en wat zij dus voor mij heeft mee genomen. Dit laat ik ook vandaag aan jullie zien! Het is echt ontzettend gaaf om deze producten in mijn stash te hebben en ben dan ook super blij ze met jullie te delen. Uiteraard komen er ook swatches van online! Voor nu krijgen jullie even wat previews te zien.


Shoplog: London
De nagellakjes staan van goedkoop naar duur en schrik dus niet als je ineens iets duurder prijzen er tussen ziet staan. Als eerste kan je op de foto de volgende lakjes zien van het merk 2True (een merk dat een tijdje bij de Kruidvat verkrijgbaar was): Shade 1, Roze; Shade 2, Blauw en Shade 
Vervolgens staan er op de foto van Barry M: GNP 12, Greenberry en GNP 13 PAPAYA van de Jelly collectie ook heb ik een Limited Editie nagellakje van Barry M en dit kleurtje heeft niet echt een naam ofzo. Deze gele is afkomstig uit de Summer Limited Edition. 
Als laatste nagellak heb ik voor jullie ook nog een Essie nagellakje. Mijn zusje had deze vooral gekocht doordat ze de kleur erg mooi vond (en natuurlijk fan is van Essie, wie niet?:)).Als allerlaatste heb ik zelf ook nog een make-up product gekocht, namelijk het Sleek i-Divine Storm Palette.


2True: Shade 1
Als je aan mij moest vragen wat ik een mooie dekkende roze nagellak zou vinden, dan had ik direct dit kleurtje laten zien. Sinds de ontdekking van dit merk (dat ook nog eens ontzettend betaalbaar is), ben ik geen mooiere roze nagellak tegen gekomen (neutrale roze lak) dan deze! Ik vind dit zo'n mooi kleurtje. Het is een echte roze nagellak. Dekt perfect in twee lagen, droogt snel en heeft een soort wetlook idee. De applicator is iets waar je aan moet wennen (zelf kan ik er wel mee overweg). Deze lakken hebben geen namen, wel een nummer en hebben een inhoud van 7ml. Mijn zusje betaalde hier 2 pond voor (ongeveer €2.5) en is echt goed te gebruiken bij nail arts. De foto's waren erg lastig te maken, hoewel de eerste foto het meeste in de buurt komt (Het is in het echt nog net iets donkerder). 

2True: Shade 2
Shade 2 is een prachtige blauwe kleur. Dekt ook in twee lagen en is ook echt een must-have om in je stash te hebben als je nail arts maakt! De inhoud en prijs is hetzelfde. Ook dit lakje heeft geen naam. Op mijn nagels draag ik twee lagen! Ook droogt de nagellak erg goed. De foto zonder flits (links) komt het best overeen met de werkelijke kleur.

2True: Shade 17
Bij deze nagellakjes zat een leuke actie, namelijk 3 voor 2. Dus toen  deze lakjes waren gevonden, had mijn zusje dit kleurtje uitgekozen. Het is een zalmkleurige nagellak en van die kleur heb ik nog weinig in huis!
De eerste laag dekt waardeloos (wat ik eigenlijk al verwacht had), maar een tweede laag zorgde al voor een beter resultaat. Uit ervaring weet ik dat dit soort kleurtjes in budgetvorm vaak slecht dekken, maar toch vind ik het bij deze nog redelijk meevallen. Met een derde laag heb je namelijk een perfect resultaat en de nagellak droogt lekker snel dus dat scheelt weer! Het is een mooi warm zalmkleurig kleurtje dat goed is als je even niet te heftige nagellak wil dragen. Staat goed bij huidjes met een oranje ondertoon! De kleur bevat ook nog hele subtiele miniscule goudkleurige glitters, waardoor deze kleur erg warm oogt. De foto zonder flits komt het beste overeen met de werkelijke kleur.


Barry M: GNP 12, Greenberry
Ik ben grote fan van de Barry M nagellakken. Ik heb al vele verhalen (vaak erg positief) er over gehoord of gelezen, ook zijn er verschillende collecties voorbij gekomen en begon ik steeds nieuwsgieriger te worden. Dus toen mijn zusje naar London ging dacht ik, yes! Nu is mijn kans. Ik had een aantal lakjes mee gegeven met de vraag of zij die wilde halen, maar helaas niet allemaal zijn mee terug gekomen (doordat het gewoon populaire nagellakjes zijn) en heb ik er vandaag drie om jullie te laten zien. Dit is de eerste lak van de Jelly collectie, een collectie waar ik al  talloze meningen over gehoord heb. De een vindt het mooi, de ander niet, de een vindt de dekking slecht en de ander meevallen. De prijs was overigens 3.99 pond (ongeveer €4.60) en ze hebben een inhoud van 10ml en is hierdoor dus redelijk betaalbaar. Greenberry is een mintgroen kleurtje dat erg geschikt is voor de zomerse (warme) dagen. Het oogt erg vrolijk en de dekking is wat mij betreft prima te doen in twee lagen, maar laat het wel strepen achter. Ik raad aan (sowieso voor alle felle lakjes) er een witte nagellak onder te  doen voor het mooiste effect. Een combinatie van beide foto's komen het dichts bij de werkelijke kleur.

Barry M: GNP 13, PAPAYA
En toen was lakje nummer twee van de Jelly collectie aan de beurt. In eerste instantie vond ik dit lakje erg veel lijken op het 2True lakje (shade 17) en ging ik er vanuit dat de dekking wel hetzelfde zou zijn, maar ik ben best wel verrast! De eerste laag dekt veeeeel beter, droogt sneller en brengt makkelijker aan de bij het lakje van 2True. Ook is de kleur net iets oranjer dan roze. Had ik overigens al verteld dat ik de applicators van Barry M erg prettig vind? Ze zijn weliswaar smal, maar wel erg prettig! Dekt goed in twee lagen, maar ook nu raad ik een wit kleurtje aan als basislaag (of als je iets minder hard wil: een nude kleurtje). De foto zonder flits komt het beste overeen met de werkelijke kleur.

Barry M: Geel, uit de LE Summer Collectie
Oke ik ben serieus waar onder de indruk van dit lakje en ik denk dat ik met alle eerlijkheid kan zeggen dat dit de mooiste is van alledrie en denk ook wel de mooiste gele nagellakken die ik tot nu toe geprobeerd heb. Normaal gesproken heb ik gele nagellak met een oranje ondertoon, dus niet echt felgeel. Als je een felgele nagellak wil, dan raad ik jullie deze aan. Daarnaast dekt deze ook nog eens fantastisch in twee royale lagen. Om een nog mooier effect te geven, raad ik ook nu aan een witte nagellak aan te brengen. Wat ik wel erg jammer vind is dat de gele kleur nog anders is dan in het potje. De foto met flits komt het beste overeen met de werkelijke kleur.


Essie: 98, turquoise en caicos
Als laatste had mijn zusje dit lakje meegenomen. Ook dit lakje vond ik erg lijken op een ander lakje dat ze had mee genomen. Essie kost in Engeland 8 pond (ongeveer €9.60) en ik was ook nu weer benieuwd of het anders zou zijn, maar ik denk dat ik niet zo'n fan van dit lakje ben. Begrijp me niet verkeerd, maar ik vind Essie een geweldig merk (daar betaal je ook voor), maar de kwaliteit van dit lakje vind ik een beetje teleurstellend. Ik had gehoopt eindelijk een mooi fel kleurtje te krijgen dat erg goed zou dekken, maar zelfs na twee lagen (iets dat ik totaal niet gewend ben van Essie)., was het niet goed gedekt. Het is wel een lief en leuk kleurtje echter de dekking is voor mij niet besteed. Dus als je een vergelijkbaar kleurtje vind voor een goedkopere prijs, dan zou ik dit Essie lakje opzij laten liggen.


Sleek: i-Divine, Storm Palette
Als laatste had ik mijn zusje de opdracht gegeven om een Sleek palette mee te nemen. Ik ben altijd erg onder de indruk van de Sleek palettes en de pigmentaties. Dat mag ook wel, omdat je er 8 pond voor betaalt (ongeveer €9.35,-). Ik laat jullie wat foto's zien, maar ik ga er geen artikel over schrijven. Naast dit palette had mijn zusje ook nog MUA Heaven on Earth en twee andere producten gekocht.


Wat vinden jullie van deze producten? Wat zijn de producten die jij aanraadt als je in Londen bent of welke producten zou jij graag willen? Ik benieuwd!

4 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen. De lakjes van Barry M zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen, ik vind de gele nagellak van Barry M erg mooi!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die is in werkelijkheid
      NOG mooier! Ik ben er helemaal fan! Ook vind ik de kwaliteit van de lakjes echt geweldig!

      Verwijderen