dinsdag 30 juli 2013

The Nails Of... Selena Gomez

In de reeks artikelen 'The Nails Of' laat ik jullie nail arts zien die worden gedragen door bekende celebs! Ik heb er al verschillende aan jullie laten zien, waaronder Rihanna en Lady Gaga, maar ook Katy Perry en Ke$ha. Nagels zeggen veel over een persoonlijkheid en dat is wel gebleken na enkele nail arts gezien te hebben van deze genoemde celebs. Hoe zou Selena haar nagels doen? Kijk mee!


The Nails Of... Selena Gomez
1) Yellow V-Shape Nails
Een tijdje geleden was Selena een samenwerking aangegaan met Nicole (by O.P.I.) en bracht enkele kleurtjes uit onder haar naam. Deze felgele genaamd 'Hit The Lights' is er eentje en past perfect bij haar nagels. Zie je ook hoe leuk de 'V' -shape French Manicure is op haar nagels? Love it! 

2) Classic Pink
Selena is echt een girly girl. Dat wisten we allemaal wel, maar dat benadrukt ze nog maar eens door deze prachtige nagellak te dragen van Essie met de naam 'In Fun In The Gondola' en staat haar prachtig met haar huidskleur. Wat vinden jullie?

3) Pointy Glitters
Ook Selena durft wel eens wat met haar nagels. Hoewel de kleur nog steeds erg girly is, is de vorm erg gewaagd. Zelf houd ik niet zo van puntige nagels. Ik vind het erg apart, maar blijkbaar is Selena er weg van. Zijn jullie er ook weg van?

4) Glitter All Over The Place
Naast de gouden glitters, houdt ze ook wel van zilveren glitters. Echter dit keer had ze besloten om voor Disney Channel haar nagels redelijk subtiel te houden en ik vind het wel wat!


Het is wel duidelijk dat Selena houd van een kleurtje en dat de vorm van haar nagels niet erg veel uit maken. Echter houdt ze haar nagels vaak 'neutraal' en  zal je haar niet zo snel met een (gedurfde) nail art zien. Iets dat ik ook erg vind passen bij haar persoonlijkheid. Wat vinden jullie van haar nagels (en haar als artiest?) Let me know!

2 opmerkingen:

  1. Haar nagels vind ik erg leuk en origineel! Vooral die eerste. Alleen haar muziek dat is niet echt mijn ding ;-)

    BeantwoordenVerwijderen