zaterdag 13 juli 2013

Review: Max & More Nail Art Stamps -NEW!-

Hello lovely ladies! Kennen jullie de Max&More nail art stamps nog? Nee? Wil je even een momentje om je geheugen op te frissen? Kijk dan op deze link en deze link voor eerdere reviews. Gaat er al een belletje bij jullie rinkelen? Dan heb ik goed nieuws! Onlangs was ik bij de Action en zag ik weer dat ze nieuwe imageplates hadden... hoe tof! Helaas wel weer in een setje met lak/scraper/stamper erbij. Maar ach, ik nam het voor €1,50 gewoon mee! Kijken jullie mee naar deze review?


Review: Max&More Nail Art Stamps -NEW!- 
Dit zijn de twee nieuwe die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Mocht je nog niet weten wat het zijn, dan hier een korte uitleg. Nail Art stamping is helemaal hot. Het is een ontzettend eenvoudige manier waarbij je nagels snel en leuk kan oppimpen. Konad is het eerste merk dat hiermee kwam, snel na dit grote succes volgden vele merken. Zo ook de super budget winkel de ACTION! Vandaag laat ik jullie twee nieuwe zien!


Imageplate: (?)
Oké, laat ik maar gelijk beginnen met een nadeel. De voorgaande imageplates hadden een 'naam' en deze niet. Dus vandaar dat ik hem gewoon maar imageplate noem. Voor zover ik kan ontdekken is dit ook de enige nadeel die er aan vast zit. In principe is er verder ook niks verandert aan het uiterlijk van het doosje. De gebruiksaanwijzing en dergelijke is allemaal het zelfde gebleven, dus vandaar dat ik besloten heb hier niet nog meer foto's van te maken. Mocht je het toch willen weten, kijk dan even hier. Ook hier heb ik eigenlijk niks op aan te merken. Strak, veel informatie en eigenlijk alles wat je wil weten!


De inhoud
De inhoud is eigenlijk ook niet verander. Het bevat een klein nagellakje van 2ml (vaak wit, soms ook rood), een stempel, scraper en imageplate. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een starterskit en dat voor maar slechts €1,50!! Dat is echt het goedkoopste wat je kan vinden (voor zover ik ben tegen gekomen). Wat ik wel een nadeel vind, is dat ze geen imageplates los verkopen. Nu heb ik al 4 van deze setjes in huis, jammer! De nagellak om mee te stempelen werkt overigens prima. Net als de imageplate en stempel!

De Afbeeldingen - Eerste indruk
Over het algemeen zijn de afbeeldingen die er op verwerkt zitten geen full-size afbeeldingen. Vaak zijn het afbeeldingen die leuk te verwerken zijn met een nail art. Voor mijn nagels zijn ze perfect van grootte en dus wel full-size, maar meiden die nagels hebben die groter zijn, zijn ze wat aan de kleine kant. 
De eerste imageplate die ik aan jullie laat zien kent maar liefst 8 afbeeldingen, waarvan er twee hetzelfde zijn. Deze zijn namelijk gespiegeld!!! Erg handig.  Ze voelen erg diep aan (hoe dieper, hoe meer detail gestempeld kan worden) en zien er leuk uit. Deze staat in het teken van bloemetjes. Ook heb ik ze natuurlijk voor jullie getest. Wat ik bijna vergeet te zeggen: Bij deze vernieuwing hebben ze de folie doorzichtig gemaakt en bovenaan (heel handig!) een stikkertje geplakt met 'Pls remove film!'  Handig voor beginners! (ohja sorry voor dat bruine vlekje op mijn nagel. Dat is verf om wimpers/wenkbrauwen mee te verven),

Resultaten
Toen ben ik ze gaan testen,. Eerst heb ik twee laagjes nagellak aangebracht van de kleur 48, Rich Color van Golden Rose. Dit heb ik goed laten drogen en vervolgens ben ik gaan stempelen met de witte nagellak. De nagellak is niet verandert, het kwastje is er iets beter op geworden. Toch zitten er aan alle kanten haren, iets dat ik wel erg jammer vind. Het oogt goedkoop, wat natuurlijk niet per see hoeft.
Hierboven zie je hoe enkele afbeeldingen pakken op het kussentje. Super goed! Ieder detail wordt meegenomen en is gewoon goed zichtbaar. Zou dat ook voor mijn nagels gelden? Ja! Ik heb er verschillende foto's van gemaakt en deze zijn hieronder te bekijken.


Ik moet zeggen, ik was al onder de indruk van de vorige afbeeldingen. Echter vond ik de afbeeldingen 'mwua' en nu vind ik het helemaal geweldig en geeft het echt een high-end gevoel! Binnenkort laat ik jullie de tweede imageplate zien!

4 opmerkingen:

  1. Oh ziet er goed uit, mooie plaatjes! Daar hou ik wel van :-). Hier ga ik ook eens van kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zien er mooi uit! Ik heb ze ook gezien,maar heb ze laten liggen. Ze lijken te veel op image plates die ik al heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er echt super mooi uit, ik ga dat eens kopen.

    BeantwoordenVerwijderen