vrijdag 26 juli 2013

Mooie Combinatie: Etos en Essence

Whooop! Ik realiseerde me ineens dat ik de laatste tijd wel erg weinig Mooie Combinaties plaats. Vandaar dat ik er vandaag eentje aan jullie ga laten zien die erg zomers is. Dit keer met de merken van Etos en Essence. Klik op 'Lees Meer' om het resultaat te zien.
Het is zomer! Dat betekent vrolijke kleurtjes bij zowel kleding als nagels. Als ik aan de zomer denk dan moet ik denken aan kleurtjes als geel, blauw en mint. Als ik aan mint denk, moet ik aan het kleine mini nagellakje denken van de Etos dat je vorig jaar in de zomer kreeg bij aankoop van bepaalde producten. Bij het bedenken van een nail art ging ik dit kleurtje en een kleurtje van Essence gebruiken om een leuke en vrolijke nail art te creeëren. Deze komt (hopelijk) deze week nog online en anders volgen week. Vandaag laat ik jullie alvast kennis maken met de combinatie die er uitgekomen is!


Mooie Combinatie: Etos+Essence
Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Hoe vrolijk wil je het hebben? Perfect voor de komende zomerdagen met een unieke stijl er aan toegevoegd. Ik zal jullie de lakjes ook nog even 'los' laten zien. 
Als mintkleurig lakje heb ik gebruik gemaakt van de Etos mini lakjes. Deze zijn helaas niet (meer) verkrijgbaar, omdat het een tijdelijke actie is. De lak dekt overigens niet in een laag. Een tweede laag is noodzakelijk (zoals ik ook gebruikt heb op bovenstaande foto's) en zelfs dan zie je nog enigszins lichte strepen. Vandaar dat ik besloten had een mooi glitterlakje te gebruiken.
Door de variatie en holo-glitters in de lak, vond ik dit een erg geschikte nagellak om er overheen te doen. Zeker door de zon (die de laatste paar dagen veel schijnt) oogt deze vrolijk en ook nog vrouwelijk. Ik ben helemaal weg van deze combinatie en ik hoop dat jullie dat (net als ik) ook zijn.

Nog enkele foto's om jullie te laten zien hoe mooi deze combinatie is. Ik ben fan! Wat vinden jullie van deze combinatie?

Welke combinatie draag jij het liefst in de zomer? Wat vind jij de ultieme zomerse kleuren voor op je nagels? Ik ben benieuwd!

2 opmerkingen: