woensdag 10 juli 2013

Review: Enchantra.com -Part 1-

Onder vele van jullie is de website Enchantra.com wel bekend. Voor mij ook en ik ben er fan van! Het is een website waar ze veel mooie producten verkopen. Naast bekende High-End merken (zoals Konad, Essie, A-England) verkopen ze er ook betaalbare merken (China Glaze, Golden Rose en Sleek). Afgelopen week en dit weekend hadden ze op vele lakjes leuke aanbiedingen en ik heb er in totaal vier besteld. Ik ben zeer tevreden!
De bestelling was binnen een dag binnen (jeej!), maar dat mag ook wel. Je betaalt namelijk voor de verzendkosten bijna €5,-! Wat een behoorlijke hoop is. In totaal heb ik rond de €13,00 betaald voor vier lakjes inclusief verzendkosten. Lekker betaalbaar, alleen jammer van die verzendkosten.


Review: Enchantra.com
Dit zijn de vier lakjes die ik uiteindelijk besteld heb. Twee van het merk Golden Rose, met het idee van 'Het is zomer, dus tijd voor een zomerse nail art' en twee van een merk waar ik nog niet eerder lakjes van had. Dit merk draagt de naam Color Club en ik kan je zeggen, ik ben fan! Hier heb ik ook twee lakjes van gekocht en die zijn op bovenstaande foto te zien. Van links naar rechts kan je de volgende lakjes zien: Color Club: 932) Lumin-icecent, Color Club: AGN02) Ultra-Astral. Van Golden Rose zijn dit de lakjes 37, Oranje en 48 Geel. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van de kleuren van Color Club.


1) Color Club: 932, Lumin-ICEcent
                    Preview Foto
Toen ik merkte dat er op de website van Enchantra aanbiedingen waren op de lakjes van Color Club (nog steeds trouwens), wist ik het zeker. Ik moest en zou lakjes kopen van dit merk. Het was een merk dat ik nog niet eerder in mijn bezit had, maar wel echt moest hebben. Al snel kwam ik op dit lakje. Het zag er veelbelovend uit, maar zou het ook veelbelovend zijn in het echt? Ik was erg nieuwsgierig!
Binnen een !dag! Kreeg ik de bestelling binnen en kon ik niet wachten met uit pakken. Dus voordat ik ging werken, pakte ik het uit en bekeek ik het lakje. Wat een fantastische lak! Het kwam er goed overeen met  de preview foto en ik wilde hem gelijk uit testen. Helaas moest dat even wachten en toen ik dan eindelijk kon testen, hebben mijn nagels dat wel geweten! Wat een ontzettend mooie lak. Super mooi voor deze periode en lekker opvallend. Love it!
Ik maakte het potje open en merkte een ding gelijk op: erg lompe kwastjes. Ik vind ze echt niet fijn. Ze zijn vrij stug en zitten dus breed en smal in, maar ze zijn wel dik. Ik snap niet zo goed wat Color Club hiermee wil bereiken. Het aanbrengen gaat hierdoor ook een stuk lastiger. Achja, ik ben allang blij dat ik het slechts voor €2.75 heb gekocht. Deze lak heeft een inhoud van 15ml en maakt het daardoor erg betaalbaar. Het lakken ging voor mij niet helemaal goed en een mooie basis maakt erg veel verschil uit met deze lak. Als je een goede basis hebt, zie je minder snel strepen. 
Een ding waar ik wel erg enthousiast over kan zijn: de droogtijd. Deze is zeer snel en binnen enkele minuten droogt het stootdroog. Erg prettig, zeker geschikt als je dus haast hebt ofzo.Ook ben ik erg enthousiast over de dekking. Op bovenstaande foto zien jullie al het resultaat na een laag. Bijna perfect en prima om te dragen op deze manier, een tweede laag maakt het net iets mooier.
Lum-ICE-cent is een prachtige lak van Color Club en als je deze op je nagels doet, zal je zeker het niet kunnen laten om er iedere seconde naar te kijken. Het is een ontzettend mooie folie-achtige/metaal-achtige nagellak dat perfect dekt in twee lagen en ontzettend snel droogt. De substantie is prettig en de kleur is heel erg mooi. Het heeft zilver als boventoon, maar bevat ook blauw en zelfs een tintje groen dat het allemaal erg mysterieus maakt. Om helemaal af te maken bevat het ook nog eens glitters. Wat wil je nog meer?


2) Color Club: AGN02, Ultra-Astral
            
                  Preview Foto
Naast het bovenstaande lakje heb ik ook dit lakje voorbij zien komen. Ook nu was ik erg onder de indruk en nieuwsgierig geworden. Dus ook deze belandde in het winkelmandje. Het zou een felroze lak moeten zijn met glitters, maar zou het in werkelijkheid net zo mooi zijn? Ik was benieuwd.
Toen kwam dit lakje binnen met de rest van de bestelling. Ik wist niet wat ik zag! Ik had spontaan een nieuwe liefde gevonden. Dit lakje behoort nu al tot mijn mooiste lakjes van 2013. Dat kan ik jullie garanderen. Nadat ik bovenstaande lak getest had, ging ik deze testen.
Tja, ook nu weer dezelfde kwast. Wat kan ik er over zeggen? Niet veel goeds. Het is gewoon niet zo mijn ding. Achja, als dat het enige nadeel is.... Ook dit lakje kostte mij €2.75 voor een inhoud van 15ml. Het uiterlijk is hetzelfde als bovenstaande lakje en vind ik he-le-maal top. 
Ook bij dit lakje is een goede basis erg belangrijk. Zeker bij de tips van de nagels kan het nogal wat doorschijnen en een basecoat maakt dit al minder. De lak dekt bijna perfect in een laag en bij het opdrogen viel er mij iets op. Hij droogt matte op! Hierdoor zie je de glitters gelijk minder en daarom besloot ik er een (random) topcoat over te dragen. 
Het resultaat viel me een beetje tegen. Ik dacht dat de glitters op deze manier nog iets mooier naar voren zouden komen, maar helaas.  Het kwam minder mooi (wel mooier) naar voren dan ik had gehoopt. De dekking is overigens ge-wel-dig en de droogtijd ook echt helemaal goed. De glitters zie je wel mooi onder een felle (led)lamp en de felle roze kleur maakt het helemaal af.


Facts:
Merk: Color Club
Naam: Lum-ICEcent en Ultra-Astral
Inhoud: 15ml
Prijs: €2,75 (normaaal €5.95)
Verkrijgbaar bijEnchantra
Dekking: maximaal 2 lagen nodig.
Droogtijd: Per laag erg snel, binnen enkele minuten,
Makkelijk aan te brengen: mwuah, kan beter.
Makkelijk te verwijderen: redelijk! 
Glitter/Gloss/Matt: Metaal/folie en glitter.

Mijn mening: Mijn eerste indruk over deze lakjes is erg positief. Color Club heeft veel originele lakjes en de kwaliteit is erg goed. De normale prijs is dan ook een redelijke prijs die je er voor moet betalen. Ik ben ook erg verbaast over de droogtijd, maar ook over het feit dat het best wel kan verschillen wat er op de preview/pers foto staat.
Voordelen: Droogt snel, diversiteit aan originele kleurtjes, mooi uiterlijk, grote hoeveelheid, redelijk betaalbare prijs, dekt ontzettend goed.
Nadelen: De applicator is werkelijk waardeloos, jammer dat het (voor zover ik het weet) alleen verkrijgbaar is in webshops. Ook vind ik het een nadeel dat de persfoto's best kunnen verschillen met de werkelijkheid.


Wat vinden jullie van de lakjes van Color Club? Hebben jullie ervaring met dit merk? Zo ja, wat is jouw favoriete lakje. Zo nee, zou je nu dit in de aanbieding is een lakje willen kopen? Laat het me weten.

1 opmerking:

  1. Jammer dat het kwastje zo vervelend is, maar het roze lakje met glitters vind ik wel echt heel mooi!
    Ben benieuwd naar je andere twee zomerse lakjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen