donderdag 6 juni 2013

Verzamelshoplog: Action, Ebay, Etos, Born Pretty Store

Zoals jullie allemaal wel weten heb ik het vrij druk gehad, de afgelopen periode. Veel verslagen maken, examens leren etc. Hierdoor heb ik weinig tijd gehad voor het schrijven van artikeltjes (en dat heb ik heel erg gemist!), maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niks gekocht heb. Kijk mee naar de producten die ik de afgelopen tijd 'verzameld' heb.  Enjoy reading! 


Verzamelshoplog overview
Oke, het lijkt misschien best veel. Echter valt het best wel mee als je beseft dat gaat om een verzameling van een paar weken en niet in één keer. Enkele dingen van Ebay heb ik ook nog gekocht, deze hoop ik binnenkort binnen te krijgen. Voor nu laat ik zien wat ik alvast binnen heb gekregen.

Action
Tja, ik kan er kort over zijn. Een fantastische winkel met veel leuke en aparte dingetjes. Ik heb behoorlijk wat gekocht (en ook gekregen). Wat je op de foto ziet zijn de volgende dingen.
Hetzelfde kastje als dat ik hier heb laten zien voor een DIY. Ik heb eindelijk weer ruimte voor nieuwe lakjes in mijn stash (en oude moet ik ook eens wegdoen.) Prijs van dit leuke dingetje: €5,49.
Als tweede heb ik twee leuke knalroze badlakens gekocht. Een tijdje geleden ging ik naar de Ikea (Delft), waar ik handdoeken wilde kopen. Wat blijkt? De afdeling met textiel was helemaal gesloten! Dus toen ik deze knalroze zag liggen bij de Action, wilde ik het natuurlijk wel meenemen. Ze zijn 70x140cm en kosten €3.99 Ik heb er twee meegenomen. Grote badlakens gebruik ik regelmatig, doordat ik schoonheidsspecialiste ben heb je er nooit te weinig!
Een simpel, schattige fotolijstje. Kost slechts €0,99 en belandde al snel in mijn mandje.
Daarnaast zag ik bij de action ook hele schattige telefoonhoesjes. Echter heb ik een Galaxy S2 en zag ik ze enkel voor de S2, maar toch maar mee genomen! Hij past er mooi in, alleen een beetje klein i.v.m. het hoesje. Dit hoesje is ook handig, doordat je er pasjes in kan stoppen en kostte mij €2,50
Als laatste heb ik nog een paar Beautydingetjes gekocht (hoe kan het ook anders). Ik had een nieuw pincet nodig (die vliegen er net zo hard door heen als haarelastiekjes) en toen ik deze zag liggen voor €0,99 (dacht ik even uit mijn hoofd) en het er goed uit zag. Belandde hij in mijn mandje.
Dit keer heb ik slechts één lakje gekocht, namelijk Diamond Sky. Deze vliegt er bij mij door heen en is al bijna op. Doordat deze ontzettend populair is, moest ik hem wel meenemen toen ik hem zag liggen. Deze kost €0,49.
Toen ik dacht dat ik bijna klaar was, kwam ik dit ook nog tegen! Ik vind het heerlijk om rond te kijken bij de knutselafdeling. Hier kom ik regelmatig dingen tegen die handig zijn voor Nail Art (zoals hier). Toen zag ik deze ontzettend leuke decoratiesteentjes. Eerst zag ik de mooie rhinestones van 2.0mm en ook nog eens deze ontzettend gave studs! Binnenkort komt hier een review van. Ze kosten €1,99 per stuk, wat redelijk prijzig is i.v.m. Ebay (echter krijg je er wel meer voor terug!).


Etos en Ebay
Op verschillende blogs had ik al gelezen dat sommige Essie lakjes 50% hadden en uit het assortiment gaan. Ik ben helemaal fan van Essie, al een tijd en tot nu toe heb ik alleen maar lakjes gekregen en niks zelf gekocht. Dit heeft er mee te maken door de prijs. Essie kost normaal €10,00 per stuk en dat vind ik best wel duur, ook al krijg je er mooie kwaliteit voor terug. Echter was deze 50% en dus de moeite waard om te kopen. Deze kostte mij dus €5,- en heet 90, Dive Bar.
Zoals ik al eerder zei, heb ik op Ebay ook nog wat dingetjes gekocht (het zal ook eens niet zo zijn, haha) en daar kwam ik best mooie dingen tegen. Echter is dit nog enkel het enige dat binnenkwam. Transfer Foil voor je nagels. Een halfjaar geleden kon je het alleen nog maar kopen via  een Engels website (met torenhoge verzendkosten), sindskort kan je het overal kopen. Zo zag ik een aantal leuke staan op Ebay voor $0,99 per stuk (ongeveer €0,85) en kan je hier en hier kopen.


BornPrettyStore
BPS is vergelijkbaar met Ebay. Ze verkopen er van alles en meestal zijn de verzendkosten gratis. Regelmatig hebben ze leuke dollar-aanbiedingen inclusief verzendkosten. Klik op deze link voor deze aanbiedingen. Zo kwam ik dus ook vier leuke imageplates tegen die mij erg leuk leken (hopelijk binnenkort ook een review hiervan) en Bead Strings. Dit zijn een soort Beads zoals wij die los kennen, maar aan elkaar vast. Op deze manier hoef je niet één voor één de beads los te plaatsen, maar kan je alles in een keer achter elkaar plaatsen. Als laatste heb ik ook nog deze leuke schattige nagelstikkers gekocht voor één dollar. Totaal was ik ongeveer $6,88 kwijt (omgerekend ongeveer €5,50). De levering was overigens erg snel, het heeft rond een week geduurd wat ik erg netjes vind!


Zo, dat was mijn verzamelshoplog. Wat vonden jullie ervan? Wat hebben jullie laatst zoal gekocht? Ik ben benieuwd en erg nieuwsgierig naar jullie mooie aanwinsten.

3 opmerkingen:

  1. leuke aankopen :D ik dacht dat die pincetten bij de action nog goedkoper waren! €0,69 geloof ik ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog,
    Bij mij gaat diamond sky er ook als een gek doorheen. en purple sky ook!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben groot fan van de BPS plates :)

    BeantwoordenVerwijderen