zondag 23 juni 2013

Hot or Not: Chalk for Nails

Ja hoor, het is ze weer gelukt! Ciaté heeft weer een compleet nieuwe trend bedacht voor de nagels. Zal het ook echt een hit gaan worden zoals de velvet nails en de caviar nails? Vandaag laat ik jullie kennis maken met de nieuwste trend: krijt voor op je nagels!

Het gaat wel erg verder laatste tijd met de nail ar wereld. Toen de Caviar nails bekend waren van Ciaté volgden al snel meerdere trends. Zo zijn inmiddels de schattige poederachtige Velvet nails uitgekomen, maar ook de Sand nails en de Transfer Foil nails. Nu heeft Ciaté weer iets nieuws uitgebracht. Het brengt je weer helemaal terug naar je jeugd en al enkele beautybloggers hebben al wat over deze setjes geschreven. Krijt voor op je nagels? Het moet niet gekker worden!Hot or Not: Chalk Nails
1)

2)

3)

4)
5)

6)

7)


De bedoeling van Ciaté is eigenlijk heel simpel, maar leuk bedacht. In het setje zitten een matte zwarte nagellak, vier soorten stiften die een krijteffect geven een matte topcoat (zie afbeelding 7). Deze stiften maken het maken vaneen nail art wel erg gemakkelijk en biedt dus een ideale oplossing voor de Dummies onder ons ^^.  Wat vinden jullie, HOT or NOT?

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt super grappig!
  Hoop dat het snel bij budget merken komt!!!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik ook! Ciaté bedenkt leuke dingen, maar is ontzettend duur (naar mijn mening). Misschien zien we het binnenkort in de Action liggen? Let's Hope!

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Knap als je op zo'n idee komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, al zou ik het zelf niet zo gauw opdoen!

  BeantwoordenVerwijderen