dinsdag 25 juni 2013

DIY: Sugar/Sand Nails (Filmpje)

Niet zo erg lang geleden bracht OPI de Liquid Sand nagellakjes uit. Al snel volgden vele merken het voorbeeld van OPI nadat dit een trend was geworden in de nail art wereld. Pupa deed dat echter niet en kwam met een geheel eigen idee: Crazy Crystals. Deze trend is nog niet zo erg bekend en kwam ik onlangs tegen. Dit vond ik er zo ontzettend schattig uit zien dat ik gelijk op een leuk idee kwam. Wat nou als ik het zelf ging proberen te maken? Ten slotte kost zo'n setje €14,95 en met mijn methode ben je veeeeel goedkoper uit en kan je langer gebruiken! Tijdens het uitvoeren van deze DIY kwam ik er ook nog achter dat je hel eenvoudig Sand nails kan maken. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op 'Lees meer' voor het hele artikel. 

DIY: Crazy Crystals met suiker
Dit keer had ik besloten weer eens in filmpjesvorm te doen. Dit probeer ik steeds vaker te doen (op youtube heb ik ook redelijk wat volgers), maar neemt veel tijd in beslag. Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden! Vergeet niet te abboneren en duimpje omhoog te doen als je de video leuk vond.


Dit was mijn video voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er zelf ook mee aan de slag gaan. Daarnaast ben ik erg benieuwd wat jullie van mijn DIY´s vinden!

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk bedacht! Alleen niet zo praktisch denk ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Valt best mee! Het blijft goed zitten op je nagels en het werkt in principe hetzelfde als bij bijvoorbeeld Velvet nails of Caviar nails.

      Verwijderen
  2. Wow, wat tof! Als m'n nagels gegroeid zijn ga ik dat ook een keer doen :)
    Liefs!
    http://anneauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen