donderdag 4 april 2013

Review: Webshop Trendilicious

Via de onwijs getalenteerde nail artist Shannara van NailsandStuff kwam ik terecht op een leuke webshop genaamd Trendilicious.nl waar je van alles kan kopen wat met beauty te maken heeft. Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien die ik daar besteld heb! 



Review: Webshop Trendilicious
Zoals jullie kunnen zien, heb ik een aantal verschillende producten besteld. Bij deze bestelling kreeg ik ook nog een leuke nagelwiel! In het kort zal ik duidelijk zijn over de webshop: een onwijs leuke variatie aan artikelen die je kan kopen voor een zeer betaalbare prijs en snelle verzending.
De reden dat ik op deze website ging kijken, was vanwege het (voor mij) onbekende merk Butterfly. Hier was ik nieuwsgierig naar, want het was ook nog eens betaalbaar! Tot mijn grote verrassing verkochten ze ook nog eens Klean Color. Een merk dat ze niet in de Nederlandse winkels verkopen... Ik was dus ontzettend nieuwsgierig geworden. Kijken jullie mee?


1) Butterfly Cosmetics: 298
Een super mooie creamy/gellish pink. Dekt helaas niet al te best, heeft minstens twee lagen nodig. Is wel erg leuk voor in de zomer en mooi te gebruiken voor nail arts. Een ideaal kleurtje voor de komende lente (als deze nog komt, haha). Kost €0,99 en heeft een inhoud van 6ml. Lekker goedkoop dus! Op beide foto's drie lagen gebruikt.

2) Butterfly Cosmetics: 321
Ook dit kleurtje zag ik in de webshop en deed mijn hart sneller doen kloppen. Wat een ontzettend mooi groen creamy kleurtje!! Het is hetzelfde als bovenstaande lak, dekt in drie lagen zelfde inhoud en prijs, alleen is in een groene variant in plaats van roze. Me likes!!! 

3) Klean Color: 94, Holo Chrome
Klean Color is een merk waar ik al veel over gehoord had. Een super leuk budgetmerk dat veel leuke lakjes in de collectie heeft. Ik was erg nieuwsgierig naar dit merk en vooral specifiek naar dit lakje. Als gewone lak vond ik hem al mooi, maar als topcoat-lak vind ik hem nog mooier! Beide foto's zijn genomen met flits. Zonder topcoat heb ik twee lagen gebruikt voor de volledige dekking. Holo Chrome is een mooie paars/blauwe holografische glitter lak met een inhoud van 15ml en een prijs van €3,50 (op het moment voor €2,99). De basiskleur die ik op de foto gebruik is van de Catrice LE, Cruise Couture C05 Jetsetter twee laagjes.

4) Klean Color: 134, Holo Pink
Holo Pink is ook uit de Holo collectie. Dit is een mooie roze holografische glitterlak. Deze heeft twee tot drie laagjes nodig om te dekken. Voor alle Klean Color lakjes geldt dat ze een inhoud hebben van 15ml en normaal slechts €3,50 kosten (dit is zeker goedkoop! Voor deze geldt ook dat het meer geschikt is om als topcoat te gebruiken dan als gewone lak. 
De Klean Color applicators vind ik overigens wel erg lomp en niet gemakkelijk aan te brengen. Wel ben ik helemaal fan van het uiterlijk en vind ik de geur verschrikkelijk! Als basislaag heb ik drie lagen aangebracht van het bovenstaande lakje van Butterfly nummer 208.

5) Klean Color: 135, Holo Blue
Toen ik dit lakje zag, wist ik meteen dat ik het wilde hebben. Wat is dit een ontzettend mooi en uniek lakje! Ook nu geldt dat het weer eerder geschikt is als topcoat, dan als gewone lak. Brengt hetzelfde aan als de bovenstaande lakjes en dekt in twee tot drie lagen. Een super mooi kleurtje en zeker een must-have in je holografische collectie!! Als basiskleur heb ik gebruikt: Catrice 880, No Snow Patrol.


Ook had ik nog een Safari topcoat gekocht, niks bijzonders en niet echt nodig om een review over te doen (tenzij jullie dat willen). Deze had ik besteld voor €0,99 met een inhoud van 12ml. Mijn topcoats beginnen zo langzamerhand op te raken, dus ik had dringen een nieuwe nodig!
Wat vinden jullie van deze nagellakjes en ben jij bekend met de webshop/merken? Laat het me weten!

6 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! Die Kleancolor lakken zien er erg gaaf uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat een prachtige kleuren en lakjes!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je doet me wel blozen hoor. Mooie aankoopjes! Raar dat ze bij jou niet in 2 lagen dekken. Ligt mss aan je base coat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, Klean Color begint steeds meer mijn aandacht te trekken. Mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dergelijke producten op korting webshop brengt altijd geluk voor dames.

    BeantwoordenVerwijderen