donderdag 18 april 2013

Op zoek naar: de mooiste blauwe glitters

Zo nu en dan vind ik ineens een perfect dekkend lakje voor een relatief goed prijsje. Hier ben ik dan erg enthousiast over en dan hoef ik ook niet verder te zoeken. Het is altijd leuk om zo'n nieuwtje te delen, dus laatst bedacht ik mij. Misschien is het wel leuk als ik jullie een aantal lakjes van een bepaalde categorie laat zien en dan kunnen jullie bepalen welke er het meest geslaagd is. Op deze manier hoeven jullie niet allerlei lakjes te kopen, om dat ene kleurtje te zoeken wat jij net wil hebben. Vandaag laat ik jullie een aantal blauwe glitters zien die ik in mijn collectie heb zitten.
Per nagellakje dat ik laat zien, zal ik maar een aantal foto's laten zien en een beknopte beschrijving geven. Op deze manier beperk ik namelijk de grootte van het artikel! De glitters zijn overigens in random volgorde geplaatst.


1) La Femme: 90, Venus
Hele simpele en eenvoudige blauwe nagellak zonder al te veel poespas. Eentonige blauwe ronde glitters, brengt niet egaal aan en raad ik aan als topcoat i.p.v. normale nagellak. Deze lak heeft een inhoud van 15ml. La Femme kost normaal gesproken zo rond de €1,00-€1,50 en kan je onder andere kopen bij de Kruidvat. Deze heb ik gekocht via Ebay. Zou ik deze weer kopen? Ik denk het niet... voor mij iets te gewoontjes.

2) Pink Tease: (Blauwe Glitters)
Je zou haast wel kunnen zeggen dat dit een zelfde variant is van degene die hierboven is. Deze heeft alleen iets grotere glitters en zijn eerder achthoeking dan rond. Ook zijn ze wat meer verspreid. Verder heeft het een zilverkleurige ondertoon wat voor enigszins variatie in de kleur zorgt. Brengt lastig aan en ook deze raad ik aan als topcoat. Deze heeft mij €0,99 gekost bij de Big Bazaar en heeft een inhoud van 12ml. Zou ik deze weer kopen? Jazeker! Ik vind hem erg leuk en apart.'

3) La Femme: (Blauwe Hartjes)
Wie zegt dat hartjes rood moeten zijn? La Femme in ieder geval niet. Deze schattige blauwe hartjes kan je erg leuk combineren met een andere lak. Deze is sowieso niet geschikt als gewone lak. Duurt ook lang voordat deze droogt en naast de grote hartjes, bevat deze ook micro zilveren glitters.  Heeft een inhoud van 16ml en kostte mij €1,50 bij de Budget Store. Zou ik deze weer kopen? Jazeker! Deze is alleen al leuk om naar te kijken. 

4) Etos: Effect Nail (blauwe multiglitters)

Deze nagellak bevat een blauwe jelly basis en verschillende groottes aan glitter. Het bevat achthoekige zilveren glitters, maar ook zilveren micro glitters. Je zou haast zeggen dat dit een combinatie is van nummer 3 en 4. Deze nagellak heeft 3(?)ml aan inhoud. Teleurstellend als beseft dat je er maar liefst €1,99 voor betaald. Het effect dat je krijgt is leuk en is ook wel geschikt om als gewone lak te dragen, maar of ik het een tweede keer zou kopen? Misschien als je een aanbieding hebt zoals 1+1 gratis of voor de helft van de prijs..... Anders zou ik het zeker niet aanraden! Natuurlijk kan je deze vinden in de ETOS.

5) Essence: SET, 10 Glorious Aquarius
Dit is toch duidelijk wel één van mijn favorieten. Niet echt geschikt als gewone lak, eerder als topcoat. Heeft een variatie aan aan grote en kleine glitters, maar bevat ook twee kleuren. Doordat de blauwe kleur het snelste zichtbaar is, heb ik besloten deze onder de blauwe categorie te doen. I like this one! Alle SET van Essence hebben een inhoud van 8ml voor de prijs van €1,89. Zou ik deze weer kopen? Ja absoluut! Zonder twijfel mogelijk. Brengt gemakkelijk aan, blijft goed op de plek zitten en droogt vrij snel. Deze lak vind je in de Kruidvat.

6) H&M: Blue
Als het jullie nog niet op gevallen is, is dit wel één van mijn mooiste blauwe glitterlakjes die ik in bezit heb. Hij is zo uniek, zo mooi en zoo WOW! Het heeft de WOW-factor die je zoekt in zo'n lakje. Prachtig! De lak dekt in 2-3 lagen en is prima te dragen als gewone lak en als topcoat. Het bevat een blauwe jelly basis en  zilveren 'flitters'. De lak kostte mij €3,95 en heeft een inhoud van 15ml. Zou ik deze weer aanschaffen? Absoluut. Dit is één van mijn favoriete blauwe glitter nagellakjes. Deze heb ik bij de H&M aangeschaft.

7) Kleancolor: 135 Holo Blue
Met alle oprechtheid kan ik jullie mededelen dat ik in ieder geval de mooiste holografische blauwe glitterlak in mijn bezit heb. Wat is dit toch een plaatje! Ik kan er geen kwaad woord over zeggen. Deze lak kostte mij €3,99 voor een inhoud van 15ml. Tja, ik heb misschien niet de mooiste blauwe glitter nagellak (al komt die van de H&M erg dicht in de buurt), maar de mooiste blauwe holo heb ik in ieder geval wel gevonden... woehoep!


Zo, dit waren mijn blauwe glitters. Er zijn er drie waar ik echt helemaal verliefd op ben en dit zijn toevallig ook de laatste drie. Ik weet nog niet zeker of ik de mooiste blauwe glitters heb, maar ik kom er zeker aardig in de buurt. Wat is jouw favoriete blauw glitter nagellak? Ik hoop dat jullie wat aan dit artikeltje hebben en als het jullie bevalt, dan ga ik dit vaker doen! Sorry voor de donkere kwaliteit van sommige foto's. Mijn camera wilde niet echt mee werken!

8 opmerkingen:

 1. Leuk artikel.
  Ik vind de laatste 2 erg mooi, en die van de etos ook!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind die van henm en etos er mooi!
  ook die van kleancolor spreekt me wel aan.
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die van de H&M vind ik erg mooi!
  Leuk dat je ze allemaal op een rijtje zet, heel overzichtelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee voor een artikel! Die van H&M heb ik ook, verschijnt toevallig morgen een artikel over. Hij is zoooo mooi! <3 Die met die hartjes vind ik trouwens ook gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauww, die van de H&M!! Love it! ;o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van de h&m en essence zijn mooi!!
  xx Iris
  http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen