vrijdag 12 april 2013

Mooie Combinatie: Sleek en H&M

Sinds Mooie Combinatie een vast rubriek geworden is, besloot ik deze wekelijks te plaatsen. Ik krijg hier vrijwel altijd hele leuke en lieve reacties op! Dank jullie wel, dat maakt me erg blij. Vandaag realiseerde ik me ineens dat ik geen Mooie Combinatie heb geplaatst, dus mijn instelling was op één van mijn nieuwste lakjes die ik gekocht heb bij de H&M (voor €3,95) eens te combineren en wil je het resultaat zien? Klik dan op 'Lees meer'.
Zo nu en dan ga ik wel eens winkelen in Rotterdam en sta ik het liefste de hele dag in de H&M winkels (ja je leest het goed, er zijn er alleen al in de 'Koopgoot' drie te vinden), niet alleen vanwege de kleding. Nee, ook vanwege de bijzondere beauty-spulletjes die je daar tegen komt. In eerste instantie ging ik naar binnen vanwege deze geweldige blush die ik tegen kwam op Vera Camilla.nl (en oooooww wat is het een plaatje!!! Als je een blushfan bent, net als ik, dan moet je deze zeker in huis hebben! Love it) en zo nu en dan valt mijn oog op de bijzondere nagellakjes die de H&M in het assortiment heeft zitten. Je moet wel goed kijken, want ze staan vaak door de hele winkel verspreid. Ik kwam er twee tegen en ze kosten allebei €3,95 per stuk, maar vanwege mijn geld moest ik kiezen en besloot ik degene te nemen waar ik vandaag jullie een mooie combinatie van laat zien. Als ik weer iets meer geld heb, ga ik die andere sowieso halen!!! P.S. Mijn pinknagel is helaas afgescheurd:'( sorry daarvoor!Mooie Combinatie: Sleek en H&M
Hou je van een mysterieuze stijl? Dan is dit misschien wel jouw ding! Als basislak heb ik de Sleek Oxford 10  aangebracht één laagje, die al op zichzelf mooi is, en daarover heen de prachtige flitter (ja flitter!) lak van de H&M! Erg mysterieus en ik ben er wel fan van!
Dit is dus de flitter nagellak van de H&M. Als jullie willen kan hier nog een aparte review over schrijven. Deze lak kostte mij €3,95 en heeft een inhoud van 15ml (lekker veel dus!) en lijkt qua uiterlijk erg veel op de Ciaté nagellak (wat ik alleen maar positief vind). De lak heeft zilveren flitters die in de zon een regenboog-effect hebben en een blauwe substantie. Als gewone lak zou ik het niet zo snel gebruiken (ik houd daar sowieso nooit van, glitter lak als gewone lak). Op alle foto's heb ik één laagje van deze bijzondere en aparte nagellak gebruikt!! Wat is jullie mening over deze lak? Hij lakt overigens fijn en brengt goed en gemakkelijk de flitters aan.
En dan hebben we hier de Oxford 10 van Sleek. Ik ben verliefd geworden op dit lakje! Het is echt een mooie lak die bijna perfect dekt in één laag. Het is mysterieus en gewoon erg mooi. Deze Sleek nagellak heeft een inhoud van 10,5ml en kostte mij slechts €1,00 via de website Alice & Jo.
Om de combinatie nog even vanuit een andere hoek te laten zien. Door de weerkaatsing van de zilveren flitters, was het lastig vast te leggen hoe mooi de lakejs zijn. Deze flitterlak heeft ook miniscule zilveren gliters erin zitten, die je bijna niet ziet (mooi he!) 


Hebben jullie ervaring met de cosmeticalijn van de H&M? en Sleek? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en of jullie nog eventuele aanraders hebben. Wat is jullie mening over deze combinatie?

4 opmerkingen:

  1. oehh wauw, dat is echt heel mooi!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de lak over zwart gedragen en vond dat een perfecte combi. Op blauw vind ik hem zelf net wat wegvallen...

    BeantwoordenVerwijderen