donderdag 25 april 2013

Even een tijdje wat rustiger...

Hallo meiden. Dit keer heb ik niet zo'n hele leuke mededeling en het is ongetwijfeld eentje die jullie vaker voorbij hebben zien komen op andere blogs. Bij mij is het nu ook zover dat ik het nu even een tijdje niet meer volhoudt om dagelijks of om de dag artikeltjes te plaatsen.
Nu merkten jullie waarschijnlijk al dat dit eraan zat te komen, maar ik wilde het nog even bevestigen. De komende periode gaat een ontzettend drukke periode worden, wil ik mijn diploma halen als allround schoonheidsspecialiste. Gelukkig heb ik gisteren succesvol mijn herexamen acne behaald! Woehoe!! Dat betekent echter nog niet dat ik bijna klaar ben, in tegendeel! Ik moet nog een heel groot deel van mijn portfolio afmaken in twee weken tijd (of me dat gaat lukken, is een ander verhaal) en daarvoor heb ik alle tijd nodig die ik kan gebruiken. Dat betekent dus ook dat ik geen tijd zal hebben om DIY's/NOTD's/Nail art's/ Tutorials/Reviews/Swatches etc. te maken. Helaas! Ik vind het ontzettend jammer, maar als alles goed gaat ben ik helemaal klaar met school en kan ik weer tijd stoppen in het maken van artikeltjes.
Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben! Ik zal natuurlijk wel artikeltjes blijven plaatsen, alleen wat minder vaak dan je gewend van mij bent.

Groetjes en tot snel!
xxx Sarah (eigenerasse myfantasticnails.blogspot.com)

4 opmerkingen:

 1. heel veel succes met alles meid!
  En natuurlijk snap ik dat!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, maar we snappen het wel!
  Veel succes Sarah!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We wachten tot je weer terug bent. Heel veel succes met het halen van je diploma!

  BeantwoordenVerwijderen