zaterdag 20 april 2013

Mooie Combinatie: MAX+Kleancolor


Sinds een korte tijd ben ik ontzettend fan geworden van de prachtige lakken van het merk Kleancolor. Dit leuke merk is erg betaalbaar als je deze via internet koopt (voor zover ik weet is dat ook de enige optie in Nederland). Kleancolor heeft een paar ontzettend mooie lijnen en lakjes uitgebracht, waaronder de holographic lijn. Vandaag laat ik jullie eentje zien in combinatie met een Catrice lakje.

Toen ik de vorige keer jullie een mooie combinatie liet zien van een H&M lakje, kreeg ik de tip om een lak met een blauwe basis te combineren met een zwarte lak. Op deze manier zou de blauwe gloed mooi terug komen. Dit had ik ook eens uitgeprobeerd met de prachtige Holografische lak van Kleancolor en wat was dit een prachtige combinatie geworden! 

Mooie Combinatie: MAX en Kleancolor
Wat is het uiteindelijk een plaatje geworden! De blauwe gloed van de glitters komt echt heel erg mooi naar voren. Meiden, als je een mooie combinatie zoekt met holografische glitters.... dan heb ik hem duidelijk gevonden! Beiden lakken heb ik overigens één laag voor gebruikt. P.S. Sorry voor de lelijk nagels, ze zijn namelijk van de week afgescheurd :( (door het vele masseren).
Ben jij nog op zoek naar de best dekkende zwarte nagellak voor een goedkope prijs? Stop dan nu met zoeken, want ik heb deze gevonden! Deze bovenstaande nagellak is namelijk van de Action (MAX) en kostte mij nog geen eens €0,49 en bovenstaande resultaat heb ik verkregen door slechts één laag aan te brengen.... WAUW! Deze is overigens ook geschikt als stempellak. De inhoud van de MAX nagellakjes zijn 9ml en zijn uiteraard bij de Action verkrijgbaar.
Deze prachtige blauwe glitters heb ik als topcoat gebruikt over de zwarte nagellak. Deze foto is genomen tijdens een review van de webshop 'Trendilicious' voor (toen) slechts €2,99. Kleancolor is tegenwoordig echt in mijn top vijf gekomen. De lakjes zijn leuk, hebben leuke namen, zijn origineel en het uiterlijk vind ik helemaal geweldig! Deze lakjes hebben ook nog eens een grote hoeveelheid qua inhoud! Voor de drie euro die je ervoor betaalt, krijg je een inhoud van maar liefst 15ml voor terug! Joeeepieeee! Op bovenstaande foto heb ik twee lagen aangebracht.
En nog een paar foto's. Beiden zijn genomen met flits. Ik hoop dat jullie, net als ik, genoten hebben van deze mooie combinatie!

Wat is jullie mening over deze combinatie? Ik ben ook erg benieuwd naar jullie ervaring met de Kleancolor lakjes en de MAX lakjes. Hebben jullie al iets besteld op de website van Trendilicious?  De levering is echt heel snel! Love it..... Sorry voor het late tijdstip waarop ik dit artikel geplaatst heb. Ik had het erg druk, waardoor ik het helemaal vergeten was. Oepsie! :#

1 opmerking: