maandag 10 februari 2014

Preview: Essence TE, Bloom Me Up!

Nu 'Love Letters' in de winkels ligt is het natuurlijk tijd om bekend te maken welke Trend Editie volgende maand in de winkels ligt. Deze zal 'Bloom Me Up!' heten en is speciaal bedacht voor het voorjaar. 


Preview: Essence  TE, Bloom Me Up!
Ieder jaar zie je het weer, de vrolijke zachte pastelkleuren in de lente. Het lijkt haast wel een onvergetelijk trend te zijn. Daar dacht Essence dus duidelijk ook over tijdens het bedenken van de nieuwe Trend Editie genaamd 'Bloom Me Up!' Ook de naam van de Trend Editie klinkt niet super spannend. Wie weet. 
Nagellakjes: €1,79
Hoewel ik het uiterlijk van de lakjes heel erg leuk vind uit zien qua uiterlijk, ben ik nu nog niet helemaal om betreffende de kleuren. Ik hoop dat de kwaliteit goed is van deze lakken, want een goeie mintlak is altijd erg lastig te vinden. De namen van deze kleurtjes zijn:
4) 01, Blow My Mint
3) 02, Lovely Lavender
2) 03, Blooming Tender
1) 04, Chaising Lacey
Ook de namen zijn niet spectaculair bijzonder of iets dergelijks. Al moet ik wel zeggen dat ik het voor die prijs denk ik niet snel zal laten liggen. Wat vind jij van deze nagellakjes?

Nagelstikkers: €1,49
Wat ik dan wel weer heel erg leuk vind zijn deze French Tip Stickers. Normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar nu vind ik ze toch wel heel vrolijk en chique ogen. Ik ben zeker benieuwd naar deze stikkers. 


De nagellakjes lijken me op zich wel leuk met deze Trend Editie, maar daar zou ik niet als een gek voor naar naar de winkel gaan. Nee, dat zeker niet. Waar ik wel naar de winkel voor zou gaan zijn de stikkers en de kwasten. Weliswaar laat ik deze nu niet zien, maar als je op internet 'Bloom Me Up!' op zoekt dan zal je zien dat deze collectie vooral bestaat uit een paar prachtige make-up kwasten. Ik denk dat ik er daar wel een paar van ga inslaan, ze zien er mooi en goed uit!

1 opmerking: