dinsdag 25 februari 2014

Get To Know Me: Instagram, Week 7

Ook net als vorige week komt ook deze week de instagrampost iets later dan normaal. Vooral door door drukte en ziek zijn (nog steeds!).

Get To Know Me: Instagram, Week 7
 
Afgelopen week was ik helemaal into 'Flappy Bird', had ik een nostalgie momentje, ontdekte ik hoe geweldig de Essence nagelcrème is en ging Within Temptation live optreden bij RTL Late Night. Lees hier hoe mijn week is verlopen.
 
Flappy Bird, wie kent deze onwijs populair app niet? Juist ja, dat was dus mijn probleem (volgens mijn vriend) en moest en zou ik het eens proberen. Sindsdien, net als iedereen die het een keer speelt, verslaafd. Ik was ook erg blij met deze highscore, die inmiddels al twee keer verbroken is en inmiddels op de 37! zit. Jeaah, ik heb nu ook een gouden medaille.

Fluffyspul, oh wat een nostalgie. Voor wie dit niet kent, het is een soort marshmellow stroperige vloeistof dat je ergens op kan doen eten. Het is mier en mierzoet, maar zoo lekker. Wij aten dit vroeger tijdens een vakantie en toen ik dit zag moest ik daar gelijk aan denken. Deze vond ik overigens bij de 'Jamin' voor €2,99 wat ik echt mee vond vallen.
En vorige week kwam ook deze review online. Meiden, als jullie op zoek zijn naar een goeie en lekker ruikende niet al te chemische nagelcrème dan is deze zeker weten een aanrader. Mijn nagelriemen hebben ineens veel minder verzorging nodig. Bekijk de review hier.
Afgelopen vrijdag keek ik naar de finale van 'The Voice Kids', wat een talenten! Ayoub (als ik het zo goed schrijf) had gewonnen, maar ik vond Stephanie ook geweldig. Afgelopen seizoen keek ik niet naar de The Voice, want ik vond de mensen die meededen gewoon echt super slecht. Die kindjes die zijn zooooooveeeeel beter! 
Ook keek ik later die avond naar RTL Late Night, want Within Temptation kwam live optreden en als grote WT fan, moest ik natuurlijk kijken en was ik dan ook super blij dat ze het nieuwe nummer 'Whole World Is Watching' gingen zingen. Ik vind het nieuwe album helemaal geweldig en ik ben het met Humberto eens dat WT echt heel erg onderschat wordt in Nederland, jammer want ze zijn duidelijk de beste band van Nederland. 


Deze week niet zoveel foto's, jammer. Deze week was ik natuurlijk wel vrij veel aan het werk en ziek thuis gezeten, daardoor zullen het wellicht minder zijn. Hoe is jouw week verlopen?

1 opmerking: