vrijdag 7 februari 2014

Mooie Combinatie: Collistar en H&M

Het is alweer even geleden sinds ik een 'Mooie Combinatie' artikel plaatste, maar ik heb me voorgenomen dit weer vaker te gaan doen. Zeker als ik net een review geplaatst heb van nagellakje. Vandaag gaat het om een lakje van Collistar en H&M gecombineerd met elkaar.


Mooie Combinatie: Collistar en H&M
Ik wilde heel graag een van de twee lakjes van Collistar gebruiken op mijn nagels. Zelf vind ik Ametista de mooiste van de twee. Daarnaast zat ik nog te twijfelen tussen twee nagellakjes van de H&M (waar zeker weten nog een review van online komt, alleen loop ik een beetje achter met artikelen). Eentje daarvan was een holografische lak en eentje een 'normale' glitterlak. Holografische glitters staan wat mij betreft overal mooi bij, dus was de keuze snel gemaakt toen ik de andere lak van H&M erover heen deed. Ik vind het heel lief en leuk bij elkaar staan, maar tegelijkertijd ook erg mysterieus. De foto's komen helaas niet eens in de buurt van de prachtige kwaliteit van de werkelijkheid!
 

Als eerste heb ik dus het prachtige Duochrome lakje gebruikt van Collistar, mocht je de review gemist hebben klik dan even HIER. Ik heb voor deze combinatie twee lagen gebruikt, omdat er nog een glitterlak overheen ging was het geen probleem dat het iets minder goed dekte. De lak heet overigens 'Ametista Camaleonte', van de Camaleonte collectie.
Als tweede lak heb ik een prachtige groene glitterlak van de H&M genaamd 'Green Bluish' die heel uniek op zichzelf al is door de verschillende groottes aan glitters en verschillende kleuren. Het doet me een beetje denken aan de kleur van zee, Supermooi en de lak is ontzettend makkelijk te verwijderen. Op de foto lijkt hij wellicht niet spectaculair, maar in het echt is hij dat zeker weten wel.
Om jullie een goed beeld te geven bij het resultaat van deze twee lakjes gecombineerd met elkaar. Houd je van simpel, elegant en mysterieus? Dan is deze combinatie zeker wel wat voor jou.


Wat vinden jullie van deze Combinatie? Wat is op dit moment jouw favoriete combinatie om te dragen op je nagels? 

1 opmerking: