woensdag 20 februari 2013

Shoplog: Kruidvat, DA Drogist

Weten jullie nog dat ik een tijdje mezelf beloofd had om een no-buy maand te doen? Erg lastig als er allerlei merken komen  met nieuwe assortimenten. Dit zorgde ervoor dat ik toch nog vrij veel heb ingeslagen. Ook bij de DA drogist hadden ze een leuke aanbieding: 2+1 gratis! De DA nagellakjes beginnen zo langzamerhand steeds meer te worden. Zeker nu ik de nieuwe collectie heb gezien ben ik helemaal verkocht. Kijken jullie mee naar mijn aanwinsten?

Er zijn nog een aantal producten die ik wilde kopen van Essence, maar die helaas iedere keer heel snel uitverkocht zijn. Als ik deze in bezit heb, zal ik ze aan jullie laten zien in een andere shoplog. Kijken jullie mee?

Shoplog: Kruidvat en DA
Dit is wat ik de laatste tijd gekocht heb. Het zijn behoorlijk wat producten op nagelgebied! Het werd teveel als ik ook nog de make-up liet zien die ik gekocht heb. Als jullie willen, laat ik dit in een andere shoplog zien!


DA Colour&Shine
Naast de Glam and Glitter van de DA Drogist, hebben ze nog een andere collectie: Colour and Shine! Deze bevat mooie pastelkleurtjes, maar ook duochrome nagellak. Ik heb er drie gekocht waar ik best wel van onder de indruk was. Helaas hebben de meeste lakjes geen namen, maar tot mijn blije ontdekking hebben de nieuwste lakjes wél namen! Jeej DA!:D. Alles wat tussen haakjes staat is niet de echte naam, maar heb ik het even voor het gemak zo genoemd. De DA nagellak hebben een inhoud van 9ml en kosten €2,99 per stuk.

003: 'Roze'
Dit is een erg mooi crème-kleurig lakje waar ik gelijk fan van ben. Hoewel het lijkt op de foto's dat het niet volledig dekt, doet het dit wel in het echt. In twee lagen krijg je een mooie roze crème lak op je nagels. Nog een voordeel: de laagjes drogen vrij snel! Zeker een aanrader.

009: 'Mint'
De perfecte mint nagellak is erg lastig te vinden in budgetvorm. De meeste mint kleurtjes dekken zeer slecht en/of drogen slecht. Van deze ben ik zeer onder de indruk! Hoewel het nog ver van perfect is, komt deze dichter in de buurt dan de rest van de lakjes die ik getest heb. Wat betreft de droogtijd, is dit het ook nog niet helemaal. Het duurt wel eventjes voordat het droog is, maar nog steeds sneller dan de andere lakjes die ik geprobeerd heb. Dit is echt het ideale kleurtje op je nagels voor de lente! Wisten jullie dat pastelkleuren helemaal in zijn komende lente/zomer? Dekt in twee lagen

043: Mystical
Dit is het lakje waar ik in eerste instantie voor naar de DA ging. Deze had ik al eens eerder zien liggen, maar had hem toen niet mee genomen. Toen de nagellak in de aanbieding was, heb ik deze toch maar megenomen en wat bne ik blij! Dit is echt een prachtige nagellak. Deze is duochrome: je ziet twee kleurtjes, groen en lichtgroen. Het lijkt zelfs een beetje holografisch! Ik ben ontzettend fan van deze nagellak. Droogt het snelste van de lakjes.


Kruidvat
Bij de Kruidvat heb ik verschillende producten gekocht. Zo heb ik nog wat oude Catrice lakken gekocht, nieuwe en oude Essence lakken en van de Vintage District collectie. Per product zal ik de prijs er bij zetten.

Catrice
Nog altijd zijn de oude lakken van Catrice 50% (ofwel €1,36). Ze bevatten 10ml per nagellak. Ik heb er twee gekocht, omdat ik deze toch nog best wel mooi vond!

880: No Snow Patrol
Niet alleen de naam is leuk, maar het lakje is ook erg mooi! Het is een mooie blauwe nagellak met een groene ondertoon. Dekt perfect in twee lagen. Je zou kunnen zeggen dat dit een blauwe variatie is van het roze lakje van DA. Deze heeft namelijk een crème finish.

905: Steel My Soul
Na Steel My Heart heeft Catrice nog een andere lak met een 'Metal Brush Effect' uitgebracht in hun collectie. Deze lakken zijn ontzettend populair en toen ik deze zag staan, besloot ik hem uiteindelijk maar mee te nemen! Wat een prachtige lak is dit.... Het is zeker uniek en lastig te omschrijven. Ik zou de kleur omschrijven als een soort grijs/bruine lak met goudkleurige glitters. Dekt in twee lagen. Het duurt wel even voordat je dit effect ziet. Je brengt het glanzend aan en dan droogt het mat op.


Essence: Oude Collectie
Als eerste laat ik jullie de oude lakken zien van de Essence nagellakjes. Dit zijn twee Nude Glam nagellakken die voor de helft van de prijs waren. Deze kostten €0,95. Ik had nog wat Nude lakken nodig en dit vond ik wel een goede oplossing. Hebben een inhoud van 8ml per potje.

01: Hazelnut Cream Pie

Dit is de lichtste van alle Nude Glam lakjes. Hierdoor heeft deze ook een dekking nodig van drie lagen. Persoonlijk zou ik hem niet zo snel gebruiken op mijn nagels, deze droogt namelijk erg langzaam en door de dekking al helemaal niet. Wel is deze geschikt als basis voor bijvoorbeeld 'Ombre'-effect Nails. Heeft een mooie roze gloed in de lak.

06: Cookies&Cream
Dit is niet per see de donkerste van allemaal. Persoonlijk vind ik hem erg veel lijken op de bovenstaande lak, maar omdat ze voor de helft waren besloot ik deze toch eens te proberen. Het lijkt wel alsof deze minder bleek van kleur is. Heeft ook drie lagen nodig. Wat ik wel mooi vind aan deze lak zijn de goudkleurige microshimmers die ik erg vind lijken op Steel My Soul.


Essie: Nieuwe Collectie+Vintage District
Naar een aantal dingen was ik vrij nieuwsgierig van de nieuwe collectie van Essence. Ook waren een aantal dingen die ik (verrassend genoeg) mooi vond en meenam! Ook waren er producten van Essence die ik wilde, maar dus iedere keer uitverkocht zijn... helaas!

147: Miss Universe
Sinds Essence het uiterlijk had vernieuwd van de Colour&Go Nagellakjes, heb ik ze niet echt meer gekocht. Vaak zei ik  'mweh' en legde ik ze toch wel terug. Totdat ik dit geweldig mooie lakje tegen kwam! Ik heb sowieso een zwak voor mysterieuze lakjes en dit is er eentje van. Iedere keer zie je weer andere glitters en je Essence heeft echt een goed kleurtje in de collectie gebracht! Dit is een lakje met een donkerblauwe ondertoon met een verscheidenheid aan microglitters in allerlei kleuren. Dekt in twee royale lagen en droogt redelijk snel.

151: We Rock The Green
Ja, dit lakje hebben jullie al eerder gezien. Deze heb ik laten zien in Mijn Top 5 Groen nagellak. Ja, Essence heeft het weer voor elkaar. Dit is echt een geweldig mooie groene lak die zeer lang blijft zitten zonder topcoat. Ik had deze op vrijdagavond aangebracht en zondagmiddag eraf gehaald:O! De lak droogt snel en dekt perfect in twee lagen. Er zitten kleine glitters in die me doen denken aan 'Miss Universe'. Wat vinden jullie? Had ik al verteld hoe fijn ik de nieuwe applicators vind? Ze zijn ideaal en met slechts één streep is je nagel bedekt met lak!

Essence Nail Art Twins, 01 Bella
Jeej! De Nail Art Twins zijn terug.... Me likee! Hoewel ik erg nieuwsgierig was naar de roze variant (en deze was dus helaas uitverkocht) besloot ik deze mee te nemen. De nieuwe Twins kosten  €1,89 rnl en hebben (helaas) een inhoud van 5ml. Wel jammer! Het is twee keer zo duur geworden dus:(.

Essence Nail Art Cracking, 08 Crack Me! Peachy
Hoewel het voor de meeste alweer een trend is die uit is, ben ik er nog altijd fan van! Je kan zoveel mooie nail arts met de Cracking creeëren! Daarnaast kunnen het ook gewoon leuke nagellakjes zijn zonder deze als cracking coat te gebruiken! Toen ik een persfoto van deze zag, was ik meteen nieuwsgierig! Ik was dan ook erg benieuwd naar het resultaat en ik ben er best tevreden over. Een leuk mooi perzikkleurtje dat goed cracked. Deze heeft in een inhoud van 8ml en kost €1,89.


Essence Vintage District Nail Art Kit, Something G-old Something New
Ook heb ik nog een populaire Nail Art Kit gekocht van de Trend Editie Vintage District. Ik vond het persoonlijk iets te prijzig om beide kits te kopen. Dus heb ik deze maar mee genomen! Ik ben er erg benieuwd naar. Wat vinden jullie van deze Kits? Ze kosten €2,69 per stuk.


Big Bazaar, Pink Tease
Oké, deze producten zie je niet staan in de titel.  Dit komt omdat ik een van de producten gekregen heb van mijn schoonzus! Dit product is een mini nail art kit met zes verschillende Mini Decoraties en een Wood Stick. Ik dacht dat deze €2,99 had gekost. Daarnaast heb ik nog een leuk groen glitter lakje gekocht van Pink Tease voor €0,99! Deze heeft een inhoud van 12ml. Wat vinden jullie van deze producten?


Het is best veel als je ziet wat ik de afgelopen weken bij elkaar gekocht heb. Gelukkig heb ik dit van mijn verjaardagsgeld van twee maanden geleden nog kunnen kopen. Ik ben erg verrast door de nieuwe collecties. Ook heb ik van Catrice het Nude palette gekocht. Daarvan ben ik erg onder de indruk! Ik hoop dat jullie mijn shoplog leuk vonden en ik hoor graag wat jij vindt van de nieuwe collectie. 
P.S. Zijn jullie al lid van mijn officiele facebook-pagina?

6 opmerkingen:

  1. Oh wauw, We Rock The Green is mooi zeg! Die gaat op m'n boodschappenlijstje ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie lakjes! Volgens mij moet je gewoon geen no-buy doen, haha. Dan koop je nog minder xd Daar heb ik tenminste altijd last van xd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog. Miss Universe van Essence heb ik vanmiddag gekocht. Jammer dat ik geen DA in de buurt heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat groene lakje van essence en die van pink tease heb ik ook! Ze zijn echt mooi!
    x http://modeaccro.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen