vrijdag 22 februari 2013

Hot or Not: Braided Nails

In het 'Hot Or Not' artikel lees je regelmatig trends die mij opgevallen zijn. Een trend die mij de laatste tijd erg vaak op valt is: Braided Nails. Eerst laat ik een aantal afbeeldingen aan jullie zien en aan de hand daarvan mogen jullie bepalen of dit 'Hot or Not' is.
Braided Nails is een trend die ik de laatste tijd regelmatig voorbij zie komen. Het is een leuke en eenvoudige manier om je nagels een nail art te geven. Zelf heb ik het nog niet geprobeerd, maar als jullie Cutepolish al volgen, zullen jullie deze techniek al zeker vaker voorbij hebben zien komen. Ik laat jullie een aantal voorbeelden zien en dan mogen jullie zelf bepalen wat jullie ervan vinden! Kijken jullie mee?


Hot or Not: Braided Nails
1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

Op zich vind ik het leuke trend, zolang de kleuren goed gecombineerd zijn. Het kan ook zeker leuk verwerkt worden in Nail Arts, vooral nummer vier vind ik erg mooi net als nummer tien. Ik vind het niet echt 'Hot' maar ook niet echt 'Not'. Het zit er een beetje tussen in vind ik. Wat vinden jullie? Laat het me rustig weten!

3 opmerkingen:

  1. ik vind het wel erg mooi maar alleen als het op 1 accent nagel gedaan is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er mooi uit! Het lijkt me wel een heel werk...

    BeantwoordenVerwijderen