donderdag 21 februari 2013

The Nails Of... Rihanna

Pfoe! Wat is het alweer lang geleden dat ik 'The Nails Of...' gedaan heb! In deze categorie laat ik jullie kennis maken met mooie nail arts die Celebs dragen. Dit keer staat Rihanna centraal. Niet alleen haar uiterlijk is speciaal, maar ook heeft ze vaak leuke nail arts op haar nagels. Kijken jullie mee?

The Nails Of... Rihanna
1) Yellow Smiley
Wie zegt dat geel geen mooie kleur is om op je nagels te dragen? Rihanna liet zich er niet door weerhouden om deze super schattige gele emoticons op haar nagels te laten zetten. Op deze manier hoeft ze alleen haar nagels te laten zien hoe ze zich voelt, hoe handig is dat? 

1) Chinese Leopard Nails
Van opvallend rustig naar druk en extreem. Dat is wel zeker wat je kan zeggen over deze leuke Leopard nails! Daarop zitten er nog wat Chinese 3D dingetjes. Persoonlijk vind ik deze zelf wat minder geslaagd, maar het is wel totaal Rihanna. Wat vinden jullie?
3) Black Face
Ja ook iets wat niet snel opvalt, maar wel erg mooi is, draagt Rihanna. Dit is weer totaal anders dan de voorgaande nail arts. Rustig, maar mooi en leuk gedaan. Wat is jouw mening?

4) Black Nails
Zo draagt ze een mooie nail art met een witte basis en zo draagt ze een simpele eenvoudige zwarte nagellak. Rihanna durft werkelijk alles aan als het gaat om haar nagels. Ze kan het zeker weten wel hebben!

5) Black And White
En zo combineert ze wart met wit op haar nagel... Ook leuk! Zeker matchend met het haltertje dat ze aan heeft... erg leuk! Me like:D.

Wat vinden jullie van de stijl van Rihanna? I like it! Ik vind dat ze een grote variatie heeft aan wat ze op haar nagels doet. Het kan rustig en elegant zijn, maar ook extreem en mooi. Het is ook iets wat bij haar persoonlijknheid past, vinden jullie ook niet?

2 opmerkingen:

  1. Ik houd niet van Rihanna maar de nagels zijn erg lovely! leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had inderdaad al vaak in tijdschriften gezien hoe mooi ze haar nagels laat doen!

    BeantwoordenVerwijderen