vrijdag 8 februari 2013

Review: Paris Memories

Toen ik laatst langs de Douglas liep en zag dat het uiterlijk van de Paris Memories lakjes veranderd was, was ik teleurgesteld. Ik vond namelijk de lakjes er altijd wel leuk uit zien. Toch besloot ik er een paar mee te nemen die me wél mooi leken. Paris Memories is een van mijn favoriete budgetlakken geworden. Deze lakjes zijn ook te koop in verschillende winkels voor €0,99 zoals bij een Big Bazar, Douglas en Budgetstore. Ik heb er vier mee genomen. Kijken jullie mee?

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de nagellakjes. Ik vond ze zelfs mooier op mijn nagels dan in het potje! Ik laat een aantal swatches zien met flits (op deze manier komt de nagellak het mooiste naar voren).


Review: Paris Memories (nieuw uiterlijk)
Dit zijn de vier kleurtjes die ik aan jullie ga laten zien. Ze zijn erg divers in hun collectie, daar houd ik wel van! Qua uiterlijk vind ik het wel erg jammer dat het veranderd is hoor. Ik houd juist wel van afwijkende flesjes op die manier kan je ze makkelijk uit je stash pakken en ook vind ik ze erg veel lijken op de nagellakjes van Catrice. Kijk hier om te zien hoe het er eerst uit zag. Wat vind jij mooier, deze of het oude uiterlijk? 
Paris memories kent geen namen, wel nummers. Dit zijn van links naar rechts: 1) B8682, 2) 8952, 3) 8972, 4) B9402.

Het uiterlijk
Paris Memories heeft sinds kort dus een nieuw uiterlijk. Straks en rond. Hoewel ik deze verandering niet echt mooi vind is het wel makkelijker met het maken van foto's! Ook vind ik het dopje er erg leuk uit zien.
De applicator is wel aan de dunne kant dus je moet wel weten hoe je dit toepast. Daarnaast is deze erg soepel en brengt het wel fijn aan ondanks dat het dunne applicators zijn. Ieder potje nagellak bevat 11ml en dat is dus 3ml minder geworden, maar ach wat is 3ml als je er nog steeds maar €0,99 voor betaald? Verder ben ik erg te spreken over de dekking van de potjes nagellak. Op onderstaande foto's laat ik jullie zien hoe het resultaat er uit ziet na één laagje en na twee laagjes (tenzij anders vermeld is). Kijk verder voor de swatches. Wat ik vergeet te zeggen is dat de nagellak erg fijn is en goed lakt.

De swatches
B8682: Baby Pink
Als eerste hebben we dit prachtige nagellakje. Dit is denk ik wel mijn favoriete nagellak. Het is een babyroze nagellak met een metallic shimmertje er door en toch heeft het ook iets weg van oudroze. Heel erg mooi! Dekt vrijwel mooi in één laag (tweede foto) maar een tweede laag (derde foto) is net iets mooier. Zeker een van mijn favoriete nagellakjes!

B8952: Gold Glitters
Het eerste waar ik aan dacht toen ik dit lakje zag was: 'hé dat lijkt wel een dupe van Million Dollar Baby van Catrice.' (wat een slechte foto's trouwens, haha) En dat is het ook. Het is echt een exacte kopie, voordeel: Deze is niet limited editie en is een nóg goedkoper! Ook voor €1,00! Een erg mooi lakje maar wel geschikt voor topcoat. Daarnaast moet je wel weten hoe je deze nagellak aanbrengt. Op de derde foto heb ik het nagellakje aangebracht op het roze nagellakje dat ik hierboven al liet zien. Erg mooi, al zeg ik het zelf.

B8972: Galaxy Black
Dit is het enige nagellakje dat dekt in drie lagen, maar is erg mooi! Het heeft iets mysterieus en doet me erg denken aan de sterrenhemel, vandaar dat ik deze naam gegeven heb! Verder is dit gewoon een nagellakje is dat je goed kan gebruiken voor Nail Art en is gewoon echt een must-have! 

B9402: Baby Blue
Als laatste heb ik dit mooie blauwe kleurtje. Het lijkt veel op het allereerste roze kleurtje dat ik jullie liet zien. Echter is deze blauw en vind ik hem minder goed dekken en laat deze sneller strepen achter (kijk mijn wijsvinger). Toch is dit wel een lief en leuk kleurtje, dus wat maken die minpuntjes uit als je kijkt naar de prijs?


Wat vonden jullie van deze review? Welk is jouw favoriet van deze vier? Heb jij Paris Memories nagellakjes en wat is jouw ervaring hiermee? Ik ben er zelf dik tevreden mee en het is een goed budgetproof lakje! 

4 opmerkingen:

 1. Ik vond het oude uiterlijk ook een stuk mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zwarte met die glitters is echt supermooi!
  x http://modeaccro.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook fan van de Paris Memories lakjes :D

  BeantwoordenVerwijderen