maandag 18 februari 2013

Nail Art Tutorial: Red Swirls

Voor Valentijnsdag had ik een leuk cadeautje gekregen van mijn vriend. Naast het leuke cadeautje viel mij het inpakpapier erg op, wat stonden er leuke patroontjes op! Hierdoor raakte ik erg geïnspireerd en besloot ik een stuk te bewaren. Vandaag laat ik jullie een tutorial zien die daardoor geïnspireerd is! Blijf kijken, dan laat ik jullie zien hoe ik de onderstaande Nail Art heb gemaakt!


Het ontwerp
Dit is het uiteindelijke resultaat waar ik op uit gekomen ben. Als ik dit vergelijk met het originele stukje papier, vind ik het best wel goed gelukt! Voordat we aan de Tutorial beginnen laat ik jullie zien wat je nodig hebt.

Gebruikte Nagellak
Naast een basecoat en een topcoat heb ik in principe maar twee kleuren nagellak gebruikt. Het is dus een Nail Art waar je niet megaveel voor nodig hebt en als je niet super veel tijd hebt, is dit een goede nail art om te maken. De lakjes die ik heb gebruikt zijn: 1) Mr Nail, Nr 15: White; 2) Catrice, Nr360: Raspberry Fields Forever.

Gebruikte producten
Ik heb naast nagellak nog twee dingen gebruikt. Dit zijn de volgende producten: 1) Small Nail Art Brush, 2) 1mm light purple rhinestones. 


The Tutorial
Voor deze nail art zijn slechts een aantal stappen nodig. Het is ook een vrij korte tutorial, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Als eerste ben ik begonnen met het aanbrengen van twee tot drie laagjes witte nagellak van Mr Nail. Als jij een witte nagellak hebt die goed dekt, kan je die natuurlijk gebruiken. Hoewel deze lak niet goed dekt, droogt hij wel snel en brengt hij prettig aan! 
Na ongeveer tien minuten wachten, zodat je zeker weet dat de nagellak goed droog is, begin je met het maken van de Swirls. Op iedere nagel ben ik ergens anders begonnen zodat je overal een ander effect krijgt.  Vanuit de plek waar je begint maak je eerst een kromme lijn, deze laat je eindigen naar binnen en je laat ze als het ware in elkaar overlopen. Als je dit op alle nagels hebt gedaan, breng je op verschillende plekjes nog de rhinestones aan en je bent klaar met je ontwerp!
Als je wil kan je natuurlijk ook een topcoat nog over je ontwerp aanbrengen. Dit doe ik meestal voordat ik de steentjes aanbreng, op deze manier verschuiven ze namelijk niet zo snel. 


Het eindresultaat
Nog een paar foto's van het uiteindelijke resultaat. Ik hoop dat jullie het leuk vinden er wat aan hebben!


Laat me weten wat jullie van deze tutorial vinden:) ik ben benieuwd naar jullie mening!

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk gedaan!
    Vooral die steentjes op het einde maken het helemaal af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er echt super leuk uit. En hartstikke makkelijk ook nog eens!

    BeantwoordenVerwijderen