zaterdag 16 februari 2013

Mijn Top 5: Groene nagellak

Groene nagellak, op de een of andere manier heb ik er een haatliefde verhouding mee. Ik heb (tot mijn recente ontdekking) vrij veel groene nagellakjes in mijn stash. Toch ben ik niet iemand die snel groene nagellakjes draagt terwijl ik daar niet echt een reden voor heb. Vandaag laat ik jullie mijn top 5 groene nagellakjes zien! Kijken jullie mee?


Nr05) Teeez Cosmetics: Free 08
Teeez is een cosmeticamerk dat ik regelmatig op verschillende blogs tegenkom. Persoonlijk heb ik er niet veel mee, maar kunnen de nagellakjes wel bijzonder zijn en heeft het uiterlijk altijd wel wat bijzonders. Origineel is de prijs €4,95 voor 10ml, ik heb deze voor de helft van de prijs gekocht. Hoewel de dekking niet optimaal is, is de lak wel bijzonder en zeker de moeite waard! Klik hier voor de review. Dekt in twee tot drie lagen.

Nr04) Sinful Colors: 927, Nail Junkie
Dit is het enige lakje dat ik heb van Sinful Colors. Niet bepaald een budgetlakje (€5,95), maar je krijgt er een grote hoeveelheid lak voor terug: 15ml. Deze hebben jullie al gezien in mijn top 5 mooiste lakken van 2012. Moet je nagaan hoe ik mooi ik dit lakje vind! Het mooiste vind ik deze als topcoat, maar is ook perfect te dragen als gewone lak. Dekt het mooiste in drie lagen.

Nr03) Kiko: 296
Sinds ik het merk Kiko ontdekt heb, ben ik helemaal fan! Jammer dat ze het alleen niet in Nederland verkopen. Het is een merk dat vergelijkbaar is met Essence/Catrice/P2. Erg budgetvriendelijk en behoorlijk goede kwaliteit ook. Deze kleur dekt in twee lagen en is erg mooi voor de lente en zomer. Wisten jullie overigens ook dat dit soort kleuren helemaal hip worden deze zomer?  Deze Kiko nagellak kost €1,50 voor een inhoud van 11ml.

Nr02) Essence: 151, We Rock The Green
Sinds het vernieuwde assortiment van Essence en het nieuwe uiterlijk ben ik op de een of andere manier minder Essence nagellak gaan kopen (van de Colour&go collectie). Ik weet niet waar het aan lag, niet aan dep prijs of uiterlijk, maar meer aan de originaliteit. Toen kwam ik dit lakje tegen van het vernieuwde assortiment was ik bijzonder verrast! Dit lakje kost €1,69 voor een inhoud van 8ml en dekt goed in twee lagen.

Nr01) DA Glam&Glitter: 108
En op nummer 1 staat duidelijk deze mooie nagellak. Dekt goed en brengt fijn aan, wel een nadeel: een basecoat is altijd nodig! Ook al test je hem alleen maar. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over dit lakje. Deze kan je hier vinden. De laatste tijd komen er ook steeds meer lakjes van DA in mijn stash, deze zijn erg leuk en hebben sindskort meer nieuwe lakjes. Deze kleur lakt in twee lagen, is verkrijgbaar voor €2,99 per stuk en heeft een inhoud van 9ml.


Het was al zeker weer een tijdje geleden sinds mijn laatste top 5! Dit kost namelijk altijd vrij veel tijd om te maken, ik ga proberen of ik dit artikel vaker kan doen. Welke categorieën zouden jullie graag willen zien? Laat het me weten!

4 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Vooral die van DA is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb lang getwijfeld over die groene van Essence. Maar hij is wel erg mooi zeg! Die van de DA trouwens ook. Heb persoonlijk ook niet zo veel met groene lak...

    BeantwoordenVerwijderen