vrijdag 22 juni 2012

Shoplog: Action, Kruidvat & Claire's

Jawel! Dit keer weer een shoplog'je' van mij. Met nadruk op het 'je'. Ik heb dit keer slechts een aantal artikelen die ik jullie kan laten zien die ik de afgelopen dagen gekocht heb. Dit keer van de Action (ja, weer!), Kruidvat en Claire's.

Zoals ik al aangaf zijn het niet veel producten, maar toch wel leuk om even aan jullie te laten zien. De producten van de Claire's en de Kruidvat heb ik op winkelcentrum Zuidplein gekocht! De
Actionproducten zijn te koop in alle Actionwinkels.


Action
Dit keer heb ik drie verschillende producten gekocht bij de Action. Ik zal ze van goedkoop naar 'duur' aan jullie laten zien:

Nail Art Stickers

De Action heeft een aantal keer per jaar naast de nagellak ook super leuk nagelstickers. Deze velletjes zijn €0,69 per stuk en gaan per drie verschillende velletjes. Super leuk toch? Er zijn verschillende varianten. Ik dacht een stuk of zes.

Nagel Vijlen

Deze vijlen vielen mij gelijk op. Ze zijn fel gekleurd en zagen er heel leuk uit! Ik weet niet meer precies wat de prijs ervan is, maar ik dacht dat deze €1,39 per twee stuks zijn. 
Het fijne aan deze vijl is dat het een 4-1 polijstvijl is, ik heb hem al uitgeprobeerd en hij werkt super goed! Zoals je kan zien staat er stap voor stap op in welke volgorde je deze moet doen.

Pedicure/Manicure-setje

 Zijn jullie ooit eens naar een Pedicure geweest? Laten jullie wel eens gel/acrylnagels zetten? Dan komt dit je vast wel bekend voor. In ieder geval voor mij wel. Wat is dit nu precies? Het is een leuk en handig apparaatje dat oude nagellak snel verwijdert, je nagels mooi vormt en mooi polijst! Normaal gesproken kost een apparaatje in een willekeurige salon zeker een paar honderd euro, maar nu is er een zeer goedkope variant ervan in de Action. Misschien is het na een aantal keer gebruiken kapot, maar het is het proberen waard. Zeker voor €2,19

Kruidvat
Nu heb ik twee verschillende dingen gekocht bij de Kruidvat. Ik zal aan jullie laten zien!

Catrice LE: Cruise Couture, C02 Jetsetter

Dit is het enige lakje van de Catrice Cruise Couture Limited Edition die ik heb gekocht. Al die andere lakjes leken al teveel op wat ik al bezit. Deze was weer eens anders!
Dit is het lakje Jetsetter en is een zalmroze kleur. Leuk voor in de zomer. Dit lakje kost net als altijd €2,49.

Essence: Stamping Plates
Essence is mijn merk, ik kan er niet zonder. Het zal jullie dan ook vast niet verbazen als ik zeg dat ik al zeker minstens honderd lakjes van dit leuke merk in bezit heb! Naast de lakjes heb ik ook al hun magnetix, crackles en stamping polishes. Bij deze laatste polishes horen natuurlijk ook stamping plates. Essence heeft er al heel wat en heel af en toe als je goed kijkt zitten er een paar nieuwe tussen. Dit was vandaag ook het geval en ik heb twee hele leuke stamping plates gekocht. Deze zien er veelbelovend uit en als ik voel, zijn ze behoorlijk diep gesneden.... Verder zijn ze ook onwijs leuk voor de zomer.
Deze stamping plates kosten €1,49 per stuk. 

Claire's
Als laatste heb ik voor jullie een item van de winkelketen Claire's,

Claire's Glitters
 
De Claire's is een hele leuke winkel, maar sommige items zijn wel wat aan de duurdere kant. Zo heb je nagellak die kan variëren van €2,50 per potje tot €5,50 per potje. Dit potje kostte mij gelukkig maar €3,50 en heeft een inhoud van 9 ml.Valt dus gelukkig wel mee!
Het lakje van de Claire's doet mij overigens wel denken aan het lakje Essence, Night in Vegas van de Special Effect Toppers, maar deze heeft wat fijnere glitters. Ik heb dan ook even snel dit lakje geswatched voor jullie.
Op de rechter foto zien jullie het lakje, Wat jullie niet kunnen zien op de foto is dat hel mijn nagel onder de glitters zit, iedere keer als je je nagel draait zie je er weer meer! Het heeft wel iets weg van een Holo-lakje.


Zo, dat was nu mijn shoplog'je' voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en als jullie ergens een Review over willen hebben, dan hoor ik dat maar al te graag!

2 opmerkingen:

  1. Geweldig!

    Ik volg je blog, vind het geweldig hoe je schrijft en ik ben zelf ook veel bezig met (amateur)nail art!

    xx
    http://beau-ti-ful-liar.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, wat een leuk compliment zeg:) ! Ik zal zeker eens een kijkje nemen op jouw blog:)

      Verwijderen