vrijdag 8 juni 2012

Preview: LE Catrice, Cruise Couture

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden sinds ik de laatste preview van Catrice heb geplaatst. Ik heb tot nu toe namelijk niet echt het idee gehad dat ik ze super origineel/leuk/mooi etc. vond. Tot nu! Catrice komt met een nieuwe Limited Edition genaamd: Cruise Couture.

De naam van deze leuke Limited Edition doet je gelijk denken aan een vakantie op een enorm Cruise Schip.  Het is dan ook niet zo raar als ik jullie vertel dat deze nagellak daar ook op geïnspireerd is. Deze superleuke  Limited Edition bevat kleuren die variëren van een rustig-nude kleurtje tot een zeeblauw, tot een zomerse roze kleur. Benieuwd naar deze Limited Edition van Catrice? Kijk dan mee!


Zoals jullie kunnen zien zijn niet alleen de kleurtjes gebaseerd op een Cruise Schip, maar ok het uiterlijk van het potje. Er zitten op ieder potje namelijk drie enorme stuurwielen. Schattig toch? Deze nagellak kost net als altijd €2,49 (standaard Catrice-prijs) en is verkrijgbaar in vrijwel alle Kruidvat filialen. 

Ook nu heeft Catrice heel schattige namen bedacht voor ieder potje. Dit zijn de volgende namen (van het nude kleurtje tot het donker blauwe kleurtje):
- C01: Hi Society!
- C02: Jetsetter
- C03: Welcome To Pink Tropez
- C04: Feel The Yacht Beat
- C05: Nautica


Wat vind jij van deze Limited Edition van Catrice? Lijkt jou deze wat of heb jij al een lakje in huis gehaald? Ik ben beniewd;)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb alle lakjes nu al 2 weken in huis!
    Hi society! was voor mij de grootste verassing deze wilde ik eigenlijk laten liggen en is nu mijn tweede favoriet!
    liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nautica vind ik heel mooi. Ik vind donkere nagellak sowieso wen chique ogen. De andere kleurtjes vind ik mooi om nailart mee uit te voeren.

    BeantwoordenVerwijderen