zaterdag 30 juni 2012

Preview: TE Essence, Colour Arts

De ene Trend Editie van Essence (Ready For Boarding) ligt nog niet eens in de winkels (vanaf juli) of de volgende Trend Editie is alweer bekend gemaakt.
Vandaag kondigde de bekende website Beautyscene aan dat er in september dit jaar een hele leuke originele Trend Editie van Essence zou komen. Sinds dit jaar kan je al een voorproefje bekijken van de nieuwe Trend Edities van Essence via hun website, maar deze superleuke website is altijd alles al een stapje voor. Ook een tip dus om die in de gaten te houden.


De naam van deze Trend Editie heet Colour Arts. In tegenstelling tot vele andere eerdere edities van Essence wist je al een beetje naar aanleiding van de naam hoe deze Trend Editie eruit zou komen te zien. Bij Colour Arts zou je denken aan een grote collectie met de meest variabele kleuren die er zijn, maar niets is minder waar. Hieronder zien jullie een foto van deze Trend Editie.Ik hoor jullie haast al denken, Pigments? Wat in vredesnaam heeft dit met nagellak te maken? Dat is toch oogschaduw?
Mis! Dit heeft heel veel te maken met nagellak. Sterker nog, je kan je eigen nagellak er mee creeëren. Is dat niet vet? Deze potjes hebben helaas geen namen, maar nummers. Er zijn in totaal 20 kleuren verkrijgbaar met de ze super vette Trend Editie, dus er is genoeg keuze om je eigen leuke nagellak te creeëren. Ook zijn deze pigments niet eens zo erg duur, ze zijn slechts €2,50. Dus mocht je al deze leuke kleurtjes in huis willen halen. Spaar dan wel even wat geld, want dat is een totaal van: €50,00 oeiii dat is toch wel prijzig.
Naast deze superleuke kleurtjes heb je dus ook iets nodig om het in te doen. Daar heeft Essence de speciale Lip-base en Nail-Base voor. Normaal gesproken bespreek ik niks op mijn blog wat niet te maken heeft met Nagels, nagellak of nail art, maar nu een bijzondere uitzondering!
Dit zijn dus de basisproducten die je nodig hebt voor het creëren van jou eigen lakje, lipgloss of oogschaduw. Er zijn speciale plastic potjes die je kan kopen, waar je de kleurtjes kan mengen! Zowel de Eyeshadow base als de Lipbase kosten €1,79 per stuk en de nail base slechts €1,49
Dit zijn dus de potjes die ik bedoelde. Deze zullen per twee verpakt zijn voor €1,29. Overigens zijn deze ook te koop op Ebay!
Om het aanbrengen van de oogschaduw gemakkelijker te maken hebben ze een sponsapplicator in deze Tred Editie bijgevoegd. Deze kost €1,29.


Er zijn veel  verschillende filmpjes op youtube te vinden over het maken van je eigen nagellak kleur! Kijk gerust even rond. Zo is dit er eentje. Dit artikel heb ik overigens te danken aan: beautyscene. Bedankt voor de informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten