donderdag 7 juni 2012

The Versatille Blogger Award

Voor vandaag heb ik voor jullie een ander artikeltje dan normaal. Dit keer reik IK namelijk de Versatille Blogger Award uit!

Logo

About the Award
Versatile Blogger Award, wat is dat nu precies? Dit is een award die jij uitreikt aan een blogger waarvan jij vindt dat hij of zij de beste/leukste/mooiste blog heeft. Als eerste bedank je de persoon van wie je deze gekregen hebt en ik ben echt super blij dat ik deze gekregen heb Leviosa Nails, dankjewel Maris! Het is echt super leuk dat je mij deze Award gegeven hebt.
Verder zijn er nog verschillende regels waar je je aan moet houden als je deze Award hebt ontvangen:

1) Bedank degene van wie jij deze Award hebt gekregen (wat ik bij deze dus heb gedaan).
2) Benoem de regels.
3) Geef vijftien andere bloggers (of meer) deze Award.
4) Vertel zeven verschillende dingen over jezelf.
5) Plaats hem op je blog!


Seven Random Things
1) Ik ben glitterverslaafde. Hoe erg? Ik zou niet zonder glitters kunnen in mijn leven. Het is niet zozeer dat al mijn kleding onder zit of wat dan ook, maar ik heb vrijwel altijd iets in of aan of op (make-up) waar glitters in/op zit.
2) Sinds 23 april kan ik mijzelf officieel Schoonheidsspecialiste en Visagiste noemen door het behalen van mijn examens.
3) Ik heb een vriend waar ik al 2,5 jaar lang een relatie mee heb en waar ik super gelukkig mee ben.
4) Chickflicks vind ik ge-wel-dig. Ik ben wat dat betreft een echte 'Chick'. Heerlijk met een paar vriendinnen een filmpje kijken met popcorn en chocolade.
5) Ik ben zeer creatief, naast het feit dat ik een blog bijhoud heb ik ook een DeviantART account waar ik regelmatig updates plaats (zoals brushes), kan ik zelf sieraden maken en maak ik soms hele leuke creaties van Fimo-klei.
6) Wist je dat ik een aantal jaar geleden ik eigenlijk helemaal niks met uiterlijk had? Totdat ik dit wereldje ontdekte en er nu verslaafd aan ben geraakt?
7) Ik hoop zo snel mogelijk kinderen te krijgen, maar mijn vriend wil nog even wachten (haha ben beetje gek op kleine kinderen:)).


Mijn nomaties!
- nr01, Sylvia: Nail Art Creations
- nr02, Sarah Louise: Spellbinding Nails
- nr03, Mia: Liefs Mia
- nr04, Silja: SillySilSil
- nr05, Nina: Nina Nail Art
- nr06, Katie: ColorMeKatie
- nr07, Judith: WeHeartNailpolish
- nr08, Iris: Nailart by Iris
- nr09, Sarah: Chalkboard Nails
- nr10, Mascha: beautygloss
- nr11, 'Dolly': Dollface
- nr12, Robin Moses: Robin Moses Nail Art
- nr13, Chrissy: MarryMyNails
- nr14, Mandy: Nail-Gloss
- nr15, Kejal: NailArt and Things


Note: Voel je alsjeblieft niet verplicht om deze blog over te nemen!!! Het is gewoon een leuk extraatje om te laten zien dat jouw blog belangrijk/leuk/mooi/goed etc. is!! Overigens geldt ook voor de dames die er niet tussen staan niet dat je blog slecht is, maar dat deze blogs gewoon meer opvallen!


2 opmerkingen:

  1. Erg lief dat je me deze award hebt gegeven!
    Ik zie hem helaas nu pas en heb woensdag al een bericht er over gemaakt omdat ik hem van nog iemand had gekregen, maar toch erg bedankt dat ik erbij sta! :)

    BeantwoordenVerwijderen