zondag 10 juni 2012

Preview: TE Essence, Ready For Boarding

Het is alweer een tijdje geleden, maar nu komt Essence dan eindelijk weer met een nieuwe Limited Edition. Naast Catrice die haar Limited Edition heeft laten inspireren door het water, reizen en schepen is zusterlief Essence hen achterna gegaan. Deze Limited Edition heet dan ook Ready for Boarding en bevat super leuke frisse kleurtjes voor de zomer. Kijken jullie mee?


Preview: Essence, Ready For Boarding

Deze Limited Edition bevat vijf verschillende kleuren die geïnspireerd zijn door verschillende vakantie bestemmingen. De namen van deze vijf lakjes zijn dan ook hierop geïnspireerd en heten achtereenvolgend:

- Nr01: Sending You Kisses
- Nr02: Beauty On Tour
- Nr03: Exits On Your Right
- Nr04: Via Airmail!
- Nr05: Destination Sunshine


Naast deze vijf verschillende kleurtjes heeft Essence een nieuwe verassing voor jullie, namelijk een peel-off basecoat. Dit product is voor mij in de nagellak/nail art wereld nog vrij onbekend, maar in de schoonheidwereld al een wat bekender fenomeen. Zo worden er peelings gebruikt voor het gezicht tijdens een heerlijke behandeling, nu heb je deze dus ook voor je nagels.


'Peel off' betekent letterlijk, losmaken. De bedoeling van deze peel off basecoat is dan ook dat je geen nagellakremover nodig zou moeten hebben bij het verwijderen van je nagellak als deze er niet meer netjes uit ziet of als je snel even van kleur wil verwisselen. 
Ook deze basecoat heeft een zeer leuke naam:

- Nr01: Carry Me HomeIk ben blij dat Essence weer eens een nieuwe Limited Edition in aantoch heeft. Deze zal verkrijgbaar zijn van juni/juli in verschillende kruidvatfilialen. 
In welk product zijn jullie geïnteresseerd? Mijn lijkt de 'Peel Off' basecoat heel erg handig! 

1 opmerking:

  1. Ik ben het meest geintreseerd in de peel off basecoat!
    liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen