vrijdag 22 juni 2012

Swatch: Catrice CC, C02 Jetsetter (&Dupes)

In een eerder artikel heb ik jullie al verteld over de Limited Edition Cruise Couture van Catrice. Ik kan met blijdschap meedelen dat ik een van de vijf lajes in mijn bezit heb. Waarom maar één? De reden is simpel. Ik heb en weinig geld (ik heb pas mijn kleding kast een beetje aangevuld 'uhum') en ik vond dat al de andere lakjes teveel leken op hetgeen dat ik al in mijn bezit heb. Dit lakje daarentegen, wauw!! Mijn eerste indruk was dat het me deed denken aan een kleurtje van Chanel en ook van Dior. Benieuwd geworden? Lees dan mee!

Catrice CC: C02, Jetsetter
Dit is dus hoe het potje eruit ziet. Het is en blijft een beetje wazig. Ik heb namelijk nog altijd geen tijd gehad om mijn camera van mijn mobiel te laten repareren of geld gehad voor een nieuwe, maar het is vrij duidelijk te zien toch?
Het uiterlijkv van potje vind ik zo leuk! Het vertegenwoordigd gelijk de naam van de Limited Editon door de leuke stuurwielen die op de dop zitten.
Ik ben helemaal verliefd op dit kleurtje. Er zijn genoeg pluspunten te noemen over dit kleurtje. Zoals je op de linkerkant kan zien is de lak niet te vloeibaar, maar ook niet te dik. Ik heb meestal dat een lakje of te dun of te dik van substantie is, dat zorgt ervoor dat het of erg lang droogt of erg veel laagjes nodig heeft om aan te brengen. 
Wat ik wel een nadeel vond was de dikte van de applicator. Ik houd niet zo van brede applicators, daar zijn mijn nagels te breed voor. Ik heb liever smalle applicators, dan heb ik mijn nagels mooi gelakt in drie lagen in plaats van één laag en een paar randjes die nog zichtbaar zijn.
 Dit is dus hoe het lakje eruit ziet na één laagje gebruikt te hebben. Het dekt echt h\eel goed! Ik ben zo verbaasd. Het droogt snel (de eerste laag was serieus waar in minder dan twee minuten droog) en is precies goed van substantie. Niet de dik en niet te dun. De twee bovenste foto's zijn met flits genomen.
Zoals je wel kan zien zijn de bovenstaande foto's genomen nadat ik er een tweede laag had opgedaan. Het is me vooral opgevallen dat deze tweede laag wat langer duurt voordat deze droog is dan de eerste laag, maar het verschil zie je nog maar nauwelijks. Ik moet zeggen dat ik dit kleurtje echt super leuk vind.
Ook voor deze foto's geldt dat de bovenste twee foto's met flits zijn genomen en de twee onderste zonder flits.
Omschrijving: Het lakje is roze met een oranje ondertoon, laat je nagels stralen en je handen lijken er bruiner door. Super leuk voor in de zomer en pas bijna overal bi!

Facts:
Merk: Catrice
Naam: Jetsetter (Cruise Couture)
Inhoud: 10ml
Prijs: €2,49
Verkrijgbaar bij: Kruidvat
Dekking: 1-2 lagen
Droogtijd: Eerste laag minder dan 2 mins, daarna 3-5 mins.
Glitters/Gloss/Matt: Gloss


Lakjes die erop lijken
Tegenwoordig beginnen veel lakjes op elkaar te lijken en willen mensen graag de goedkoopste versie hiervan kopen. Vandaar ook dat ik naar vergelijkbare lakjes voor jullie heb gezocht!

L'Oreal Paris: 412 Salmon Sarong(prijs: €10.00, inhoud: 5ml, bron: klik)
Chanel: 549 Distraction, (prijs: €21.00, inhoud: 13ml, bron: klik)
OPI: I Mainly Eat Lobster, (prijs: €13.95, inhoud: 15ml, bron: klik)
Essie: Cute As A Button, (prijs: €9.99, inhoud: 15ml, bron: klik)
Butter London: Trout Prout, (prijs: €12,95 , inhoud: 11ml, bron: klik)


Er zijn dus genoeg varianten op dit lakje. Ik ben echt fan ervan. Ik hoop jullie ook, laat in een berichtje achter wat jullie ervan vinden.

1 opmerking: