dinsdag 3 april 2012

Preview: TE Essence, Fruity

Het is weer begin april, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe limited edition van Essence genaamd.... Fruity!!! Jullie zullen er ongetwijfeld al van gehoord hebben (wie kan deze super schattige Limited Edition nou over het hoofd zien?), maar vond het zeker de moeite waard om hier nog een preview over te schrijven.

Nagellak
Zijn de ze lakjes niet om op te eten??? Ik vind van wel!!!! Net zoals altijd heeft Essence weer voor super leuke namen gezorgd: 01 Banana Joe, 02 Peach  Beauty, 03 Very Cherry, 04 One Kiwi A day, 05 Mashed Berries. Deze geweldige nagellak zal zo'n €1.79 gaan kosten. Als je ze allemaal samen wilt kopen kost dit zo'n: €8,59.

Top Coats

Het is alweer een tijd geleden dat Essence een topcoat in de Limited Edition heeft toegevoegd. Nu is dat natuurlijk onmisbaar met de bijbehorende Fimo Slices! (zie onderstaanade foto). Zonder een goede topcoat heb je hier weinig aan. Deze topcoats hebben ook een bijpassende naam. Sealing Top Coat heet: 01 Stay Fruity en de Scented Top Coat heet Smells Like Strawberry. Nu ben ik ook werkelijk benieuwd of het daadwerkelijk hiernaar zal ruiken! Beide Top Coats zullen €1.99 per stuk kosten.

Nail Art Fruit Slices

Fimo Nail Art... Bijna onmisbaar in de Nail Art wereld en zelfs zo aantrekkelijk dat Essence ze in deze leuke Limited Edition en de naam van deze fruity slices is: Fruit Punch To Go en kost ook €1.99. Voor iedereen die geen flauw idee heeft wat fimo is en hoe je hier mee moet werken heeft Cutepolish een zeer interessant filmpje geupload. Zelf zal ik binnenkort stap voor stap hier een artikel over schrijven.


Krijgen jullie al honger bij het zien van de ze heerlijke Limited Edition? Essence Fruity zal vanaf halfverwege april in de winkels liggen. Ik heb nu ook een tutorial gemaakt. Deze is Hier te vinden.

4 opmerkingen:

 1. Lijkt mij leuk! Vooral de fimo ben ik benieuwd naar hihi :)
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad je aan de fimo niet te kopen in de kruidvat;) Ik zou deze via Ebay kopen. Daar kan je veel meer voor veel goedkoper kopen!!:)

   Verwijderen
 2. Deze collectie lijkt me echt heel leuk!
  Ik denk dat ik alle nagellakjes wel wil en ook de Scented topcoat lijkt me erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vond de kleurtjes ook heel erg leuk maar hij dekt echt super slecht en er zitten ook kleine glittertjes in maar die zie je bijna niet!! maar de top coat is wel goed!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen