donderdag 26 april 2012

In the spotlights: We heart nailpolish

In the spotlight is een nieuwe reeks artikelen met daarin een Nail Art liefhebber die haar passie toont en een blog schrijft. In dit artikel zet ik ze in 'The Spotlight' omdat ze voor mij een reden hebben om een plekje te verdienen! Je hoeft niet super goed, super creatief te zijn om hierin te komen. Zolang je origineel bent en afwisselend! Ook in dit artikel komen? Stuur dan een bericht naar: myfantasticnails@gmail.com en laat weten waarom jij een plekje verdient in dit artikel+foto's van jouw creatie+een link van jouw blog!


De vorige keer liet ik jullie al kennis maken met 'In The Spotlights'. Ook deze maand heb ik iemand voor jullie uitgekozen waar ik eigenlijk al fan van ben sinds ik begonnen ben met bloggen.
Dit keer kan ik met trots aankondigen dat het zal zijn: We heart nailpolish!

Vandaag: We heart nailpolish
 Judith een vijftienjarig meisje met talent voor Nail Art. Ze is nog vrij jong, maar heeft absoluut oog hier voor en voor het combineren van kleurtjes! Ze weet dit alles bij elkaar goed toe te passen in haar blog en je zal naast leuke designs ook heel veel te weten komen over bepaalde producten! Ze plaatst regelmatig swatches/reviews noem het maar op!


     

            


Ze heeft misschien niet veel Nail Arts, maar haar totale blog is zo leuk dat ik het zeker een plekje waard vind in The Spotlights!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je mijn blog in dit artikel plaatst!
    Erg lief van je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! :) En wat een mooie nail art creaties, ik ga haar blog zeker eens bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen