woensdag 18 april 2012

Nail Art Tutorial: Koninginnedag!

Met nog minder dan twee weken te gaan en dan... koninginneedag! Een aantal zullen gewoon lekker thuis hangen en vroeg naar de markt gaan, sommigen naar de kermis en weer anderen zullen vast wel wat drinken. Bij elke gelegenheid horen natuurlijk leuke nagels en daarom heb ik voor jullie het volgende ontwerp:

Resultaat
Het is een heel eenvoudig ontwerp, maar het fleurt je nagels zeker op!


Benodigdheden
Voor deze Nail Art heb ik (zoals gewoonlijk) super goedkope Nail Art producten gebruikt. Hieronder staat wat ik gebruikt heb:

1) Basecoat Essence

2) Kleurlak: Essence's LE Reloaded Nr01, Ahoy

3) Kleurlak: Essence Nr 46, Wake Up!
4) Kleurlak: H&M Berry Love

5) Kleurlak: Essence Nr 55, Let's Get Lost

6) Topcoat: Essence Quick Dry
The Tutorial
Zoals je misschien al op de foto gezien hebt is deze tutorial helemaal niet lastig! Je hebt in principe geen kwastje nodig of wat dan ook, enkel een paar kleurtjes nagellak.
Als eerst heb ik twee lagen van de Essence's Reloaded gebruikt. Deze kleur heb ik op alle nagels gedaan. Een witte onderkleur zorgt er vaak voor dat kleuren wat feller worden en dat is ook precies wat ik wilde bij deze look. Mijn camera van mijn mobiel wilde niet echt meewerken met het maken van deze foto helaas!
Vervolgens heb ik (na het  drogen van de witte lak) op elke vinger twee laagjes oranje nagellak aangebracht (Wake Up van Essence) en heb ik de middelste vinger wit gelaten. Hier ga ik de Nederlandse vlag op maken.
 
Nu zal je natuurlijk denken, waarom heb ik blauw boven gedaan en rood onder? Dit ziet er natuurlijk anders uit dan als je naar je eigen nagels kijkt;). Ik heb voor deze stappen gewoon een breed kwastje gebruikt en het aangebracht als een soort french manicure, bij zoewel het rode lakje (Berry Love) als bij het blauwe lakje (let's get lost) heb ik dit gedaan. Vervolgens heb ik een topcoat aangebracht en tada!
Hebben jullie al plannen voor konginnedag? Helaas gaat al mijn geld al op voor de Elf Fantasy Fair zondag, maar ach dat kan de pret niet laten bederven toch?

2 opmerkingen:

  1. Jij bent vroeg met een Koninginnedag nailart! Ik heb wel al iets leuks in gedachte maar ik wacht toch nog maar even af totdat Koninginnedag iets dichterbijer komt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha klopt! Dat komt omdat ik er nu de tijd voor heb, volgende week heb ik mijn praktijkexamen en dan ga ik niet echt veel tijd hebben helaas;)

      Verwijderen