woensdag 1 mei 2013

Preview: Catrice LE. Glamazona

Laatst vertelde ik jullie al over de nieuwe LE van Catrice 'Hip Trip' die in mei al verkrijgbaar zal zijn. Nu heeft Catrice de volgende Limited Editie alweer bekend gemaakt met een speciaal 'toetje' aan het einde, namelijk iets heel verrassends! En ik kan jullie zeggen, ik ben erg benieuwd!


Preview: Catrice LE Glamazona
Hmm, tja wat zal ik zeggen? Ik kan niet zeggen dat ik positief ben over dit filmpje. Dit filmpje vertelde mij niet echt veel boeiends. Toen ging ik kijken naar de website van Catrice en kwam ik tenminste betere informatie tegen. Wel kwam ik overigens nog via youtube een leuk nail art filmpje tegen, wat ik weer wel erg leuk vond!
Wat een grappig idee om een nail art zo te doen! Past ook wel erg goed in de stijl van deze Limited Editie. Ook nu zal ik jullie laten zien uit welke lakjes deze LE bestaat. 

De nagellak: €2,99

Het uiterlijk van de lakjes vind ik erg lijken op die van 'Hip Trip'. Deze is alleen wat donkerder van kleur, wat tik zelf niet erg geschikt vind. Ook ben ik zelf nog niet erg omver geblazen door deze kleurtjes. Ik vind ze erg gewoontjes of lijken op wat ze al hebben. Van links naar rechts zijn de namen:

 • C01) Dirty Liana
 • C02) I Got The Flower!
 • C03) I’m A Survivor
 • C04) Lime Heart Is Beating Like A Jungle DrumCrocodile Cracker: €2,99
En als klapper op de vuurpijl heeft Catrice wel een heel leuk dingetje bedacht. De bekende 'croco' cracking. Deze zal een goudkleurig effect krijgen op de nagels, waardoor je echt een crocodillen effect zou moeten krijgen. Deze zal C01) cARMOUflage. Ik denk dat dit wel degene is waar ik het meeste naar uitkijk!


Wat vinden jullie van deze Limited Editie? Waar kijk jij het meeste naar uit? Ikzelf ben het meest benieuwd naar de Crocodile Cracker. Vind het geweldig dat Catrice dit bedacht heeft (en nu nog hopen dat het ook zo geweldig is).

6 opmerkingen:

 1. ben benieuwd naar die crack lak :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat ze goed zijn!
  ik heb op mijn eigen blog ook een beetje reclame gemaakt voor jou, ik hoop dat je het niet erg vind.
  Dit is mijn blog:

  mijnnagellakhoekje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben eigenlijk ook alleen benieuwd naar de Crocodile Cracker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar Dirty Liana en Crocodile Cracker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die Crocodile Cracker lijkt me erg mooi! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen