donderdag 9 mei 2013

Preview: Essence, TE Ticket To Paradise

Nu we inmiddels de nieuwe Limited Edities van Catrice weten Hip Trip en Glamazona. Heeft ook dochterbedrijf Essence haar nieuwe Trend Editie bekend gemekt. Deze zal 'Ticket To Paradise' heten en bevat een viertal nieuwe lakjes. Nieuwsgierig? Klik dan op 'Lees Meer'.


Preview: Essence, TE Ticket To Paradise
In eerste instantie moet ik zeggen dat ik niet helemaal onder de indruk ben van deze kleurtjes. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar het blauwe lakje en het goudkleurige lakje. Deze nieuwe Trend Editie van Essence ligt vanaf half juni in de winkels en is gebaseerd op de mooie vooruitblikken naar de zomerse landen! Dat is ze in ieder geval wel goed gelukt. 
Mijn eerste indruk is eigenlijk 'mwuah' van deze lakjes. Zoals ik net al vertelde ben ik niet dat ik zoiets heb van 'Die-moet-ik-nu-hebben.' Dat valt best wel tegen, het uiterlijk is ook simpel. En dan toch, soms denk je dat het best tegenvalt op de persfoto's en dan zie je ze in de winkel liggen en denk je 'WOW! Die moet ik meenemen!' (Andersom heb je dat natuurlijk ook!). De vier lakjes zullen heten als volgt:
01), Dive with me to the island
02), Tropical heat
03), Sun said red
04), My treassure island
En het 'mwuaah' gevoel kwam ook bij mij omhoog toen ik de namen las van deze lakjes. De enige die ik leuk vind, is lakje nummer 3. De lakjes zullen €1,89 gaan kosten.

Wat vinden jullie van deze preview? Ik vind het zelf wel een beetje tegen vallen om eerlijk te zijn (like that wasn't obviousxD). Dat komt waarschijnlijk, doordat ik erg onder de indruk was van de zomer collectie van vorig jaar (Ready for Boarding). Laat me weten wat jullie ervan vinden (ook als het totaal anders is dan wat ik ervan vind!)

2 opmerkingen: