woensdag 15 mei 2013

Even een update

Hallo meiden!
Zoals jullie inmiddels weten heb ik het erg druk, toch probeer ik zo nu en dan wat leuke artikeltjes voor jullie te maken zodat jullie weten dat ik er nog ben. Het harde werken heeft beloond, binnenkort mag ik mijn mooie (dikke) portfolio naar mijn asessement! Voordat het echter zover is moet ik nog behoorlijk wat aanvullen aan mijn portfolio. Ik ben dan ook constant bezig met het maken van verslagen, foto's en het invullen behandelplannen! Ondertussen word ik er een beetje gek van en begint het me allemaal te veel te worden (wat resulteerde in twee dagen met hoge koorts op bed liggen).
Mijn gesprek over mijn portfolio heb ik op donderdag 30 mei (ik hoop dan echt dat ik alles af heb, dat wordt dus nog even bikkelen) en afhankelijk hiervan of ik het haal of niet mag ik examens doen. Ik verwacht wel dat ik na mijn portfolio het weer wat rustiger ga krijgen. Wel zal ik nog moeten bikkelen voor mijn praktijkexamens, maar daar gaat lang niet zoveel tijd in zitten als in mijn portfolio!
Dus het is nog even wat rustiger op mijn blog, maar als ik dit jaar klaar ben met school ben ik ook echt klaar met school (voorlopig dan) en kan ik me naast werk, volledig focussen op mijn blog!
Voor degene die examens hebben ook heel veel succes de komende weken.

Groetjes, Sarah

5 opmerkingen:

 1. Heel veel succes! Ik vind het wel jammer dat er bijna geen artikelen meer online komen, want vind dit toch een van de leukste (kleinere) blogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor deze lieve opmerking:) Geen zorgen, als mijn examens enzo voor bij zijn dan ben ik weer helemaal terug!

   Verwijderen
 2. heel veel succes!
  Je doet toch schoonheisspecialist?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Niveau 4;) Echt een pittig jaartje.... Ben wel wat gewend, maar onderschat het vooral niet;)

   Verwijderen