dinsdag 21 mei 2013

DIY: het herstellen van je beschadigde, net gelakte nagels

Iedereen kent dat wel, je hebt net je nagels gelakt en de tijd/geduld of wat voor reden ook om te wachten. Of je voelt tussendoor of je nagellak droog is en dan zit er zomaar een vingerafdruk op je nagels die je net zojuist mooi en precies gelakt had, balen denk jij. Dat wat opnieuw nagels lakken, of toch niet? Vandaag laat ik jullie een aantal handige Youtube-video's zien hoe jij zelf je nagellak kan herstellen zonder je nagellak opnieuw te moeten lakken. Hoe handig?!~
In dit artikel laat ik jullie een video zien met uitleg en de naam van de bijbehorende artiest. Vragen? Laat deze dan even in en comment achter en zal ze zeker beantwoorden (mits ze over dit artikel gaan natuurlijk).


 Fix your manicure, by Meliney
Zoals vaste volgers inmiddels wel weten ben ik grote fan van Meliney haar youtube-account. Meliney is enigszins vergelijkbaar met youtube alleen weten we wie zij is;). Meliney is een Chinees/Japans/Hoe je het ook wil noemen, Australisch meisje die ontzettend leuke Nail Arts kan doen. De nail arts doet ze door middel van producten die ze verkoopt in haar eigen webshop! In dit filmpje laat ze jullie zien hoe je snel en gemakkelijk je manicure kan herstellen als deze beschadigde tijdens het drogen in slechts enkele seconden.

Naast deze handige tip zijn er nog vele andere tips die meiden gebruiken om hun beschadigde manicure te herstellen. Kijk hieronder voor een aantal artikeltjes die ik erg handig vind!
Hoe handig? Nutra Nail heeft een potje 'nagellak' uitgebracht genaamd Smudge Repair die er voor zorgt dat je nagels in No Time weer mooi zijn. Handig, de gebruiksaanwijzing zit er bij gevoegd. 


Wat vinden jullie van deze handige Tips en Trics? Heb jij zelf nog een methode om je eigen nagels te fixen als jij je ze beschadigt hebt? Laat het me weten!

2 opmerkingen: