maandag 23 juni 2014

Review: Catrice LE, Carnival Of Colours

Het WK is inmiddels inmiddels al een week bezig. De poulerondes zijn bijna afgelopen en als enige land samen met Chili kunnen zij zeggen dat ze door zijn naar de volgende ronde. Iets wat vrijwel niemand had aanzien komen omdat ze bij Spanje in de poule zaten. Nu het WK volop bezig is, zijn er talloze merken die met allerlei WK promo's uit zijn gekomen en kunnen de geliefde beautymerken natuurlijk ook niet achterblijven. Catrice had al enige tijd geleden aangekondigd te komen met 'Carnival Of Colours.' Hiervan heb ik twee nagellakjes meegenomen die ik graag aan jullie wilde laten zien.


Review: Catrice LE, Carnival Of Colours
Deze collectie bevatte een hoop lakjes (maar liefst 7!), maar er waren er maar twee waar mijn ogen direct naar toe gleden en mijn aandacht vasthielden. Ik was in eerste instantie niet zo lyrisch over deze collectie, maar dat had wellicht vooral te maken door de verrassende twee collecties hiervoor. Toch was ik erg verrast bij het zien van deze gele en groene lak. Het is lastig om dit soort lakken zonder shimmer/glitter of wat dan ook te vinden en vooral de dekking dus zonder twijfel belandde de gele al direct in mijn mandje terwijl ik wel even moest nadenken over de groene lak. Toch besloot ik deze te nemen om dit echt een perfect nail art kleurtje is. Tijd om te testen!
1) C02,Viva Brasil
Viva Hollandia! Ohnee, wacht het is Brasil. Haha, ik ben iedere keer geneigd om het pakkende deuntje van Wolter Kroes erbij te zingen als ik dit lakje in mijn handen heb. Ik was vooral benieuwd naar deze kleur door de eenvoud hiervan. Een perfect groene kleur als nagellak op je nagels of mooi als nail art. Ik was benieuwd naar de dekking hiervan.
Op mijn pink leek de lak een beetje tegen te vallen (dat is ook wel te zien, hier pakte hij niet zo goed), want de lak verdeelde niet mooi en niet goed. De rest van mijn nagels waren daarentegen erg verrassend mooi gelakt. Heel gek, misschien lag het aan mijn nagel? 

Bij een tweede laag werd ik pas echt verrast door dit kleurtje! In tijden heb ik niet meer zo'n mooi dekkend creamy kleurtje op mijn nagels gehad. Laat staan in deze aparte, unieke en tevens mooie kleur. Dan ben ik ook erg te spreken over de droogtijd van de lak. Deze is prima, maar wat ik wel aanraad is een basislaag aan te brengen onder de lak om verkleuring tegen te gaan.

2) C05, Go Yellow, Go!
Dit is het kleurtje waar ik in eerste instantie naar greep en waar mijn ogen ook het langste stil bleven staan. Een warme gelige nagellak die zeker uniek is en niet echt lijkt op andere gele nagellakken uit mijn collectie. Ook deze nam ik mee om hem uit te proberen.
Hmmm, wat zal ik zeggen? Ik ben een beetje teleurgesteld door dit kleurtje. Ik had een wat coolere gele kleur verwacht. Hij is mooi, maar niet wat ik gehoopt had en daarbij dekt hij totaal niet egaal. Ontzettend jammer, want dit zou een unieke kleur geel kunnen zijn. Sowieso zijn gele lakjes op de een of andere manier nooit volledig dekkend na één laag. Uitzonderingen daar gelaten uiteraard.

Ik hoopte dat een tweede laag mij net zo zou verrassen als die dat deed bij de bovenstaande lak, maar ook nu mocht het niet baten. De dekking is niet volledig egaal en de lak is erg stroperig bij het aanbrengen van een tweede laag (en dat terwijl ik net zo lang wachtte als de eerste lak). Heel jammer, maar als de kwaliteit en de dekking beter waren geweest van dit lakje had ik hem erg mooi gevonden. Of het de moeite waard is voor €3,-? Mweeh, denk dat ik hem voor die prijs niet opnieuw had gekocht. Alhoewel de kleur zelf wel echt ontzettend mooi is.

Mijn Mening: In tegenstelling tot de voorgaande twee collecties Haute Future en Luxury Lacquers ben ik wel een beetje teleurgesteld. Niet super spectaculair verrassend en de kwaliteit kan beter. Misschien kan het ook aan mijn gele lak liggen dat hij minder is, maar nee ik had hem alleen gekocht voor een lagere prijs. Ik moet wel erbij zeggen dat de applicators dit keer er enigszins op vooruit zijn gegaan dus dat de kwaliteit daar zeker niet aan kan liggen. Misschien heeft het ermee te maken dat we door de voorgaande collecties erg verwend zijn? Wel vind ik de ananasjes op de dopppen erg leuk!
Voordelen: Leuk uiterlijk, fijn dat het alleen creamy lakken zijn, toch nog hier en daar een verrassende lak.
Nadelen: Kwaliteit erg afwisselend, prijzen vind ik erg jammer voor deze collectie.

Catrice LE, Carnival Of Colours is op dit moment tijdelijk verkrijgbaar in de winkels als Kruidvat en Trekpleister voor €2,99 per stuk.
Mijn mening is enigszins verdeeld over deze collectie. Het is leuk bedacht, maar minder leuk uitgevoerd. Ik ben ontzettend enthousiast over de groene lak, deze zou ik zo opnieuw gekocht hebben. De gele lak wat minder en daardoor jeuken mijn handen (misschien maar goed ook) niet om 

1 opmerking:

  1. ik vind de kleuren en dekking wel mooi, maar ze zijn niet echt vernieuwend!

    BeantwoordenVerwijderen