dinsdag 10 juli 2012

Zomeraanbieding: nagellak (Update!)

Al eerder liet ik jullie weten dat er vreselijk veel nagellak in de aanbieding is op dit moment! Nu heb ik nóg meer goed nieuws voor alle NYC, Catrice en Essence liefhebbers! Deze aanbieding geldt in alle kruidvat filialen. Ik zal jullie vertellen welke aanbiedingen er precies zijn, er zijn er nogal wat!

DA: Alle nagellak 25% Korting

Zo willen we het natuurlijk graag zien! Alle nagellak die verkrijgbaar is bij de DA drogisterij (ja dames ook de duurdere nagellak zoals Essie!) is vanaf vandaag 9 juli tot en met 22 juli 2012 voor 25% korting. 
Dit kan dus zomaar betekenen dat je een DA huismerk lakje voor €2,24 al in huis hebt in plaats van €2,99. 


Etos: Dove 2e Gratis+Extra nagellakje

Ongetwijfeld zullen jullie vast wel een leuk zomerslakje van de Etos in bezit hebben! De komende dagen heb je nu ook al een lakje bij de aanbieding van DOVE. Heb je dus iets nodig van DOVE en wil je een leuk lakje? Sla dan nu je slag bij de ETOS!


Kruidvat: N.Y.C. Nagellak 2 voor 3 euro
Ook zo'n fan van deze nagellak? Vanaf 10 juli 2012 is deze nagellak slechts 2 voor 3 euro in plaats van €2,29 per stuk. Alle combinaties mogelijk.

Kruidvat: Catrice 2 voor 4 euro
Het al bekende merk Catrice is ook in de aanbieding. In plaats van de nagellak die normaal gesproken €2,50 per stuk kost, kost nu 2 voor €4,00! Een koopje dus.


Kruidvat: Essence 2 voor 2 euro
Als laatste misschien wel de leukste voor de meeste van jullie. Essence is ook mee gaan doen met  deze aanbieding, Deze nagellak is normaal gesproken al heel goedkoop (€1,29 p.s.), maar nu nóg goedkoper. Slechts 2 voor €2,00.


Ben jij net als ik een echte nagellak liefhebber, dan zou ik zeggen: Sla nu je slag!!! Je kan voor weinig geld behoorlijk wat halen bij verschillende winkels.
2 opmerkingen:

  1. ahh, wat een verleidingen! Ik heb alleen al zo veel dus hou me deze week even in..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die 2 aanbiedingen van de kruitvat zyn leuk.
    Balen dat ik vorige week al de coolibri lakjes heb gekocht..x

    BeantwoordenVerwijderen